0

tatilde en çok böyle deniz kıyısı olan bir yerlere gitmek isterim.özellikle güneyde bir yerler olsa süper olur.muğla fethiye gibi..veya aydın,marmaris,alaçatı,antalya gibi yerlere gitmek isterdim.kısmetse bu yaz gitmeyi gezmeyi de düşünüyoruz.biraz sakarya biraz marmaris biraz da isparta.hele isparta'ya ilk kez gideceğim.

0

bir nehir kıyısında müstakil bir evde, tamami ile doğa ile iç içe olabileceğim bir yere tatil yapmaya gitmek isterdim. gece üzerime bir polar alıp salincakta kahvemi yudumlayarak sessizliğin tadını çıkarmak hiç fena olmazdı.

0

bu yaz datça ve atina'yı görmek istiyorum.nedeni yok sevdiğim yerler buralar datça'da oksijen orani çok yüksek deniyor şöyle bol bol içinize çekelim.ohh mis.atina helenistik dönem,grek müzik,felsefenin babaları hep oralarda bir yerde ondan işte. bekle beni atina geliyorum.

0

ben kuşadası'nda oturuyorum. onun için burası tatil yeri olduğu için hep burdayım gitmek istediğim bir yer olursa oda çeşme olur ,çeşmeyi seviyorum bekarken çok giderdim.

0

denize kıyısı olan veya tarihi yerleri olan güzel bir yere gitmek isterim.ama yazları çoğunlukla ankara'ya gidiyorum.ailem var orada .