1

ben hayatımda hiç tatile denize veya havuza çıkmadım ben sadece bir seferinde fındık toplamaya ailece orduya gittik işten döndüğümüz zaman deniz'in kıyısına sadece denizi seyrettik yani ben sudan çok korkarım hatta orada seyrettiğimiz zaman bazıları böyle yukarıdan kendini denize atıyorlardı öyle derinden bir ses onlardan çıkıyor da böyle ürkütücü geliyordu bana normalde sel kalktığı zaman suya baktığım zaman korkarım yani sadece denize gittiğin zaman seyretmeyi severim.

0

yüzme bilmiyorum ama deniz her zaman tercihim olmuştur daha sağlıklı

0

ikisi de çok güzel ama benim tercihim deniz den yana olur tuzlu su bi başka oluyor gece havuz kenarı da yatmak saçma geliyor ama deniz kenarında yatmak bi başka

0

ikisini de çok severim aslında.eğer denizin içini görebiliyorsam o zaman denize girerim.ama yok tam tersiyse o zaman havuza girerim.çünkü yüzerken ben o suyun içini görmek isterim.bir şeye basarsam direk korkudan gidiveririm..

0

tatilde dere ye giderim çünkü karadenizin deresi yeter.

0

deniz her zaman favorimdir. havuzdaki klor beni illet ediyor bile diyebilirim. suyun altında gözlerini açmayı sevenlerdenim. dalmak en büyük hobim. havuzda klor olmasa ve dalsanız bile göreceğiniz tek şey kalebodur olacaktır. ancak denizin altı başka bir dünya sanki. ayrıca dalgalarla iç içe olmak paha biçilemez. bu soruya havuz cevabı verenlerin zevklerinden şüphe duyarım. yüzme bilmeyle de alakası yok konunun. denizde boyunuza kadar gelen yerlerde de eğlenebilirsiniz. havuz diyen insanların balık tutmayı sevdiklerini de düşünmüyorum. düşünsenize denizde daldığınızda etrafınızda yüzen balıkları da seyrediyorsunuz. kimisi sizinle birlikte yüzüyor. bunun kadar büyük bir keyif olduğunu düşünmüyorum havuzda yüzmenin. elbette kimseyi yadırgamıyorum. lakin kompleks yapılar her zaman daha çok dikkatimi çekmiştir. dereyi bile havuza tercih ederim. çünkü hepinizin bildiği üzere aynı derede iki kez yıkanılmaz. değişikliği her zaman monotonluğa tercih ederim. konuyu çok dağıtmayayım. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

0

havuza giderim ama ayaklarımın değdiği bir havuza giderim. çünkü yüzmeyi bilmiyorum. ayaklarımın değdiği yerde yüzebiliyorum sadece

0

havuza giderim deniz çok tuzlu ve dalgalar gelgitler oluyor bu durumu sevmiyorum.