0

en zor meslek hangisidir?

4 cevap
0

ben en zor meslek budur diyemem. her meslekte zorluk bulunmaktadır. ama ben hemşirelik meslegini icra ettiğim için bana göre en zor meslek hemşireliktir. agır gecen nöbetler, hasta yakınlarının asabi davranışları, uzun süre ayakta kalmalar ve daha birçok şey sayılabilmektedir. okuması ayrı zor, okuyup da calışması ayrı bir derttir. zor ve uykusuz nöbetler gecmektedir. insanlara derman olmaya calısırken sabırsız ve asabı hasta yakınlarıyla ugrasması da bir o kadar zordur. ve su anki yaşantımızda da görüldüğü üzere ve hepimizin de bildiği saglık calışanlarına karsı şiddette bu meslegi zorlaştıran faktörlerin başında gelmektedir.

0

kolay meslek vardır ama bunlara da tam anlamı ile meslek denemez bence.alın teri ve emek sarfedilen her meslek zordur fikrimce.

1

tabiki her mesleğin kendine göre zorlukları vardır ancak kimse bir diğer mesleğin içine girmeden ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemez.
ancak bana soracak olursanız en zor meslek önce öğretmenlik mesleği ardından da insanlarla iç içe geçen müşteri danışmanlığı ya da halkla ilişkiler gibi bölümler gerçekten oldukça sabır isteyen meslekler. inanın ki beden yorgunluğu bir yerden sonra geçiyor ancak kafa yorgunluğu baki kalıyor. şu hayatta insanlara laf anlatmaya çalışmak kadar zor bir iş yok. anlamak istemeyene nasıl anlatır sana kalmasın yinede fayda etmez. bir süre ben de müşterim müracaat elemanı olarak çalışmıştım o kadar tuhaf insanlarla karşılaşıyordum ki yani yüz yüze gelmiyoruz sürekli telefonla görüşüyoruz ona rağmen kafayı yiyecek duruma geliyordum çoğu zaman.

0

her mesleğin kendine göre zorlukları vardır