0

yarışmalar oluyormuş ama ne zaman nasıl nerden katılılır bilmiyorum çünkü yeni kstıldım

0

evet sitede yarısmalar var soruyu ben üye olmadan önce sormuşsunuz ama cevaplamak zorundayım şuan bir yarısma var ve herkesin paraya ihtiyacı olduğu için sitede aktiflik arttı bence sorumani ekibi daha fazla yarışmalar yapmalı site daha aktif olmalıdır her hafta bir kere değil 2-3 kere yarışma yapılmalıdır bunlar benim düşüncelerim benim gibi bir çok üyede böyle düşünüyordur.

0

şuan hala devam eden 500 tl ödüllü bir yarışma var. gecen hafta 100 tl ödüllü yarışma oldu. dün 24 saatlik bir yarışma oldu ve bitti. bu hafta icinde tekrar olabilir diye tahmin ediyorum. yarışma başlamadan önce bildirim geliyor takip ederseniz katılabilirsiniz.

0

evet sitede bazen yarışmalar oluyor, her an yeni bir yarışma olabilir, genelde her birkaç günde bi oluyor ve en son yarışmada ben 40 lira kazandım mutluyum :)

0

şuan 500 tl'lik yarışma var gözüküyor zaten anasayfa 100 tl'lik yarışma bittiği 150 tl'lik yarışmada bitti yani oluyor bittikce yarışma yapıyorlar yani burayi seviyorum inşallah ayakta dururlar yani sorumani'ye başarılar dilerim

0

bende siteye yeni üye oldum. bilmiyorum ama güzel bi siteye benziyor.inşallah buda bozulmaz