0

evet kesinlikle artmalı ben diyorum zaten kazançlar düşmüş die sorumani bana mesaj attı sonra işte kazançlar düsmedi aksine %40 arttı diye sorumani ne yapmaya çalışıyor anlamadım %40 artsa güzel para kazanırız dün cevapladığım soru olsu bitane bir kuruş bile verilmedi sorumani kendisine gelmesi lazım.

1

ben ilk günden beri çok kazanamadığım için kazancın düşmesine bir şey diyemem, sadece zamanın göreceli olmasının da etkisiyle galiba kuruş kuruş ilerliyor gibi hissediyorum, o kadar vakit geçirmeme rağmen. bunu da bir yarışma değiştirir diye düşünüyorum ama fiyatlara kalıcı bir çözüm getirilebilir. sitenin görüşü nasıl olacak bakalım.

0

bu sorumu şimdi kardeş tabiki artmalı canımız çıkıyor cevap yaz soru yaz diyene kadar

0

evet biraz artmalı soruların yüzde kazancı

0

evet artmalı bence. çünkü soru cevaplama için ister istemez yazı yazmak süre istiyor. karşılığında 1-2 kuruş biraz düşük gözüküyor. mesela ben 3 gündür uygulamadayım .online olarak yaklaşık 7-8 saat vakit geçirdim. kazancım 1.5 tl.

0

evet kesinlikle artması lazım. ilk dönemlere göre oldukça düşük ve daha az kazanç veriliyor. ilk başlarda günde 7-8 tl kazanırken artık günde 1 tl zor kazanılyor. zam gelmesi lazım ve bunun en hızlı şekilde yapılması lazım.

0

evet artmalı. bir ay önce daha kolay kazanç sağlıyorduk. neden şimdi böyle bilmiyorum. soru cevaplarından az bir mebla elde ediyoruz. siteye her zaman girmiyorum eskisi gibi ama kazanç düşmüş olabilir mi bilmiyorum. sorumani ekibinden cevap bekliyorum.