0

evet bence artabilir ve güzelde olur çok yazılan sorular veya güzel olan soruların yüzde yirmi olan kazanç gibi yüksek puanlar kazançlar içermesi güzel olurdu açıkcası.

0

çok fazla cevap alan sorulara fazla para vermek mantıksız olur, ama kaliteli sorulara ayrı kazanç vermek mantıklıdır. şöyle bir örnekle açıklayayım- ikimiz de soru sorduk mesela, sen çok kaliteli bir soru sordun, fakat bilgi sorusu değil, dolayısıyla az cevap aldı, ben ise en sevdiğiniz içecek nedir diye sordum ve 10larca cevap aldı. benim soruma daha çok cevap geldi diye kazancımın artması saçma olur çünkü sorum saçma. ama senin soruna ne kadar az cevap gelse de soru kaliteli olduğu için aslında senin kazancının daha fazla olması gerekir bence. yani ek kazanç cevap sayısına göre değil sorunun kalitesine göre olmalıdır bence

0

uzun cevaplarla zaten kazanç sallıyorsun. ama eğer popüler olmuş soruya kazanç verilirse herkes soru sormaya yüklenecek. cevaplayacak kişi sen ben o kalacağız. fazla kazanç elde etmek cevaplarda kalsa daha iyi. çünkü popüler olmuş sorulara da kazanç sağlayan başka bir site var. ve hep gereksiz gereksiz sorular boş sorular (boştan kastim kazanç kasalım, hadi sohbet edelim kazançları arttıralım tarzı açılmış sorular) popüler olacak. çünkü bunların altında hep goygoy var.

0

bence de öyle olmalı en azından zaman kaybı olmaz