0

gunduzum cok yogun gecti ya.. bir yandan etamin isliyorum bit yandan da buraya takiliyorum filan.. ne ysrdsn vazgrcebiliyorum ne serden durumu

0

valla sabah kalktığımda herşey güzeldi öğlen oldu bı dışarı çıktım çarşıya doğru gittim adamın biri kusarken bayıldı ambulans falan çağırdık gelip götürdüler.akşam oldu yemek yedim ve biraz tv izledim.

0

iyi diyelim iyi olsun ama memnun değilim zamanımın cok bosa gectiğini düşünüyorum ama herneyse...m

0

günüm nasıl geçiyor vallahaaa bendee bilmiyorum.ne okul dersime çalışıyorum ne de kpss ye hazırlanıyorum öyle bomboş geçiyor dizilere de başlayamıyorum vicdan azabından.ne olaacak halim bilmiyorum:))))

0

aybi feciyor calisarak artik aksam olmasini bekliyoruz artik bide calisarak zamanin nasil gittigini bile anlamiyorum.

0

her günüm fotokopiyle çoğaltılmış gibi aynı geçiyor okulum bitti açıktan 4 yıllığa tamamlamaya çalışıyorum yaşadığım ilçe de iş olanağı bulunmuyor yapılacak sosyal aktivite de yok arkadaşım da kalmadı öyle genel de hergünüm evde geçiyor ve bu işsizlik yüzünden psikolojim aşırı bozuk bugün de aynı böyleydi değişen hiçbirşey gelişmiyor hayatımda memnun değilim.

0

şükürler olsun bugünümüze güzel bir gündü sağlıklı huzurlu geçen her günümüze şükürler olsun

0

rabbimin bu günki gününe şükürler olsun bir sıkıntı mız yok

0

gunum pek güzel gecmedi bugunum diğerlerinin aynisiydi kendim için birşey yapamamak beni çok yoruyor

0

günüm güzel geçti. bugün sınav oldum ve sınav sonuçları iyiydi. ayrıca sevdiğim insanlarla buluştum ve onları görmek beni mutlu etti. umarım sizlerinde günleri güzel geçmiştir.

0

günüm her zaman ki gibi geçti. diğer günlerden farklı bir şey yapmadım. sorumani sitesinde soru cevap olayına devam ettim. bu sırada müzik dinleyerek daha güzel bir hal aldırdım.

0

yarın misafirlerim gelecek. o yüzden bugünüm pasta, börek yaparak geçti. çok yorucuydu. hala temizlik yapmadım. sabaha kadar da uyku yok bu gidişle.

0

valla genel anlamda memnunum.
gunum guzel gecti.