0

bana göre ya basaksehir yada galatasaray şampiyon olur bana göre.

0

başakşehir yüksek ihtimalle şampiyon olacaktır

0

başakşehir veya kasımpaşa şampiyon olabilir.

0

son transferlerle galatasaray çok rahat şampiyon olur

0

spor toto süper ligde her sene dört büyük arasında biri olur bu sene hepside düşüşe mesela fenerbahçe yaptığı hatalardan dooopyi alt sınıflarda şampiyonluk odası olan iki takım var medipol basaksehir arkasındaki galatasaray ya 6 puanlik fark açmış ve lider durumda amma galatasaray'da şampiyonluk umutları var .

0

bence spor toto süper lig de bu sezon medipol başakşehir futbol takımı şampiyon olacaktır. gerek sistemleri gerekse devre arasında kadrolarına kattıkları robinho ve damba ba, takımın zaten iyi olan çıtasını daha da yukarıları çıkaracaktır. tek eksikleri seyirci. seyirci konusunda büyük bir dezavantaja sahip başakşehir takımı. fakat yıllardır süren istikrarları ve kadrolarının kalitelerinin ekmeğini bu sene yiyeceklerdir diye düşünüyorum.

0

spor toto süper ligde bu sezon bence başaksehir şampiyon olur çünkü adamlar çok iyi oynuyorlar ve şampiyon olmayı sonuna kadar hak ediyorlar

0

başakşehir iyi ilerleliyoe fakat galatasarayda iyi bir şekilde yoluna devam ediyor forvetsiz bence böyle giderse galatasaray şampiyon olur

0

süper ligte şuan favorim başakcity adamlar çok iyi transferler yaptılar hepsi nokta atışı oldu toplama kasa gibi gs bjk fb den dünyanın büyük takımlarından kaliteli oyuncuları var hocalarıda iyi

1

galatasarayı bekliyoruz kısmet meselesi .....

0

anadolunun birleşerek şampiyon çıkarması gerekmektedir

0

başak spor olacak gibi görünüyor birde hükümet. tarafından da destek. görünce yani fenerbahçe. bu kötğ günleri. yaşamada iyiydi kesinlikle. fenerbahçe şampiyon olurdu seneye biz oluruz

0

bu sene her sene olduğu gibi başakşehir gene lider ama son haftalara kadar süreceğini sanmıyorum en büyük favorim kasımpaşa hem kadro olarak hemde oynadıkları futbol olarak.

1

başakspor olacak gibi görünüyor. bir de hükümet tarafından da destek görünce yani.. fenerbahçe bu kötü günleri yaşamasa idi, kesinlikle fenerbahçe'm şampiyon olurdu. seneye artık biz oluruz diyorum.

0

bu sene hem ligin alt siralarida üst siralarida karmakarşik kimin napcagini kestiremiyorsun.ama en büyük aday başakşehir spor kulübü.pesinden malatyaspor,kasimpaşa,trabzonspor,galatasaray ve beşiktas geliyor bunlar arasinda çekisme olur çok aksilik olmazsa başakşehir götürür bu sene.

0

inşallah galatasary olur diye bekliyorum ama nasip

0

istanbul başakşehir futbol kulübü olur rakip yok

0

oynadığı futbol her ne kadar toplumun bazı kesimlerinde beğenilmesede ben akıllı oynayıp galip gelmeyi başarmalarından ötürü başakşehirin oynadığı futbolu ve aldığı sonuçları başarılı buluyorum.bu bağlamda bu sezon başakşehir takımının ligimizde şampiyon olacağını düşünüyorum.

0

benim tahminimce bu sene süper lig şampiyonu başaksehir olacaktır bu senede geçen senelerde olduğu gibi çok başarılı başladılar umarım böyle devam ederler ve sene sonunda şampiyon olan taraf olurlar.

0

bence bu sene süper ligde şampiyonluğu su ana kadar en çok hakeden takım başaksehirdir her sene olduğu gibi bu senede lige cok iyi başladılar ve şu an 27 puanla lider durumdalar attiklari gol 17 yedikleri gol 5 bu takım sampiyonluğu hakediyor ancak her sene illaki sonlarda puan kayiplari yasiyorlar ve ya galatasaray yada diğer büyük takimlar sampiyon oluyor ama ben bu sene basaksehirin sonlarda hata yapcağını düşünmuyorum bu sene bir anadolu takımı şampiyon olcak düşüncesindeyim oda tabiki başaksehir olacak kasımpasada iyi top oyniyor ama o bir yere kadar benim şampiyonum başaksehirdif.