0

öyle bir futbolcu yok. türkiye futbolculara bol bol paralar verip az vergi alınan bir ülke durumundadır

0

suan icin ligde cok sayida futbolcu var heleki anadolu takimlarinda daha cok begendiklerim var bu oyuncularda takimlarina katki saglayarak ust siralara tirmanmasina sebep oldular.

0

spor ligde göz hoş gelen bu sene bir çok oyuncu var benim özelimde. bunların başında hiç tartışmasız kasımpaşa da forma giyen santrafor mbaye diagneyi gösterebilirim. diagne geçen sene geldiğinden beri çok katkı sağladı takımına. bu sene de inanılmaz bir gol yüzdesi ile oynuyor zaten kasımpaşa'nın da attığı gollerin %80 inden fazlasına katkısı var. sezonu 35 gol civarında tamamlayabilir. avrupa'nın en çok gol atan oyuncusu konumunda aynı zamanda. lige çok büyük renk katıyor diagne. diagne dışında gene onunla aynı takımda oynayan mısırlı kanat oyuncusu trezeguet de gene göze çarpan isimler arasında yer alıyor. trezeguet de sadece bu sene değil geldiği günden bugüne takıma inanılmaz katkı sağlıyor. sezon başında galatasaray' a gitmesi gündemdeydi fakat bu transfer gerçekleşmedi. sezon içinde bir çok kez kadro dışı bırakılıp affedilmesine rağmen sahaya çıktığı zaman hep maksimumunu sahaya yansıttı ve takıma çok büyük bir skor katkısı sağladı. takımda en çok asist yapan oyuncu konumunda şuan da trezeguet. diagne'nin attığı çoğu golde direkt katkısı var. bu iki oyuncu en çok gözüme çarpan isimler arasında. bunun dışında bu sene gözüme en çok çarpan bir diğer oyuncu ise abdülkadir özdemir. trabzonspor forması giyen genç yetenek bu sene çıtayı 2 tık daha yukarı koydu. en büyük idolü olan messi'nin izinde yavaş yavaş ilerlemeye başlıyor. saha içinde yaptıkları oyun zekası ve devamlılığı onu hep bir adım öteye taşıyor. abdülkadir de bu sene en çok göze çarpan oyuncular arasında yer alıyor. bunun dışında gene göze en çok çarpan oyunculardan birisi ise robinho. robinho bu seneye muazzam başlamıştı. yetenekleri ve kariyeri zaten tartışılacak bir boyutta değil. kariyerinin en verimli döneminin geçirdi devre arasına kadar ve başakşehir oyuncuyu kadrosuna kattı. başakşehir de robinho biraz daha rahat olacaktır çünkü artık tüm yük onun omuzlarında olmayacak oyununu daha verimli sahaya yansıtacak ve bu sefer bir amaç uğruna sahada olacak. o amaçta şampiyonluk olacak. visca ile birlikte harika bir kanat uyumu yakalayacaktır robinho. bu 4 isim dışında son olarak da ozan kabağı buraya yazabilirim. ozan kabak aslında şapkadan çıkan tavşan gibi. hiç hesapta yokken fatih terimin ona güvenip forma şansı vermesinden sonra o şansları o kadar iyi kullandı ki ozan, daha henüz profesyonel olalı 1 sene olmadan, 10-15 milyon eurolara varan transfer haberleri gündemde. galatasaray savunmasını öylesine toparlıyor ki ozan kabak, gerçekten bana göre galatasarayın son 10 yılda oynattığı, aldığı en iyi stoper. fizik gücü, hızı, oyun zekası çok üst düzeyde. bunların hepsini her geçen gün artan tecrübesi ile birleştirince bana göre gelecekte çok iyi yerlere gelecektir bu genç adam. benim gözüme hoş gelen bu sene en çok gözüme çarpan oyuncular bu şekilde oluşuyor. bu performanslarını 2. yarı da da devam ettirecek diye düşünüyorum.

0

spor toto süper lig'de göze batan bir sürü oyuncu vardır bana göre şu an spor toto süper ligde en iyi adam kasımpaşa spor takımında forvet oyuncusu olan mbya diagne'dir. adam şu ana kadar 22 tane golü var yani bir sürü gol atıyor forvet anlamında alınabilecek en iyi adam bence odur fener maçını forvette bu adama örnek alsın azcık gol atmayı öğrensin bu adam her türlü şartlarda gol atan adamdır kafayla ayakla ters düz her türlü atıyor.ben bu oyuncunun fenerbahçe gelmesini istiyorum gençten yıldız bir oyuncu olacaktır bu adam fenerbahçe'de parlar ve pahalı bir miktarda satılabilir.

0

bence en cok dikkat ceken futbolcu volkan demirel.