0

daha önce bir çok kedi beslemiştim. baya soy ağacı gibi çocuklarının çocuklarını bile görmüşümdür. ayrıca bir kaç civciv ve bir ördek beslemiştim çocukken çok severdim onlaeo.

0

tam olarak bakmak denilmese bile evimin önündeki kedileri besliyorum ben. hasta oldukları zaman filan veterinerden onları iyileştirmek için ilaçlar alıyorum. kedilerim var diyeyim kısaca. :)

0

bu zamana kadar bir çok hayvan besledim.kedi,köpek,civciv,kuş,tavşan,kaplumbağa,hamster.şu an da evimi paşlaştığım bir pati dostum var adı çakıl 4 yaşın da tekir bir pisicik.

0

hayvanlara iyi davranalım onlara bi kap su bi kap yemek versek gerçekten çok güzel olurmusun bu zamana kadar ise beslediğim hayvanlar 2 tane kuşum vardı bi dışardan gelmişti camı açık bulup içeri girmişti onun bende ki yeri gerçekten çok ayrı
bir de köyde köpeğim var onu beslerken ya da normal oyun oynatken çok eğleniyoruz

0

birçok hayvan besledim. bizim evimiz köy evi idi çoğu hayvanla içli dışlı oluyorsunuz. beslediğim hayvanlar ise; kedi, köpek, inek, koyun, keçi, buzağı, ördek, balık, muhabbet kuşu, tavşan, tavuk hatırladıklarım bunlar. her birinin ayrı eğlenceli tarafları var. bir süre sonra aileden biri gibi oluyorlar. böyle yaptı şöyle yaptı diye hakkında muhabbete girişiyor. çok hoş birşey hayvan beslemek. sorumluluk sahibi olmayı öğretiyor insana. arkadaş dost gibi oluyor insana

0

öncelikle selamünaleyküm çok hayvansever birisiyim dayım da çok hayvansever biz bursa'da oturuyoruz şehir merkezinde dayımın köpekleri var bursa uludağ da işte şehirden iki günde bir dağa çıkıyoruz arabayladağda köpekler var onları beslemek için çıkıyoruz iki günde bir besliyoruz falan işte sokakta mahallede kediler var kedilere her sokak başını köşe başına kedi maması koyuyoruz şöyle söyleyeyim bugün de dayımın köpeği ölmüş çok üzüldük benim bir ablam var ablama köpeği çok severdi köpeğin adı hera keşke ölmeseydi çok hırçın köpek tamamen çok severdim küçükken kafam falan ısırmıştı hala iki günde bir dağa çıkıyoruz arabayla köpekleri beslıyoz

1

kanarya, muhabbet kuşu, güvercin, arap bülbülü, köpek, akvaryum balıkları, tavuk, ördek, kaz, hindi, tavşan

0

balık besledim dışarda bulunan kedilerimi besledim .sizde bir kap artık yemek koyup kedileri besleyebilirsiniz .

0

bu zamana beslediğim hayvanlar şunlardır.kasabada gençlik yıllarımızda ineklerimiz vardı,eşşeğimiz vardı bunları beslerdik.şimdi ise bir tane köpeğim var .bundan ayrı beslediğim dört tane kedimiz var.hepsini besliyoruz ve onları seviyoruz.

0

hergün besliyorum ve ölene kadar da beslemeye devam edeceğim. mahalledeki kedileri besliyorum sokak köpeklerimi besliyorum hergün. evimizde köpeğim vardı melek oldu yerine şimdilik bir başkasını koyamadım ama illa ki yine bir köpeğim olacaktır ki bu sefer sakat bir can almayı istiyorum. şuan kuşumuz,balıklarımız,kedilerimiz ve sokaktaki canlarımız var.

0

bu zamana kadar en çok köpek beslemiştim. özellikle eskiden köyde oturduğumuz zamanlarda oldukça köpek beslemeyi seven biriyim ve üç dört tane köpeğimiz vardı. oldukça onlarla vakit geçirmek ve bir yere giderken arkamdan gelmeleri gerçekten beni çok mutlu ediyor. bu yüzden hayvan beslemek çok önemli bir şey olduğunu ve desteğin insanlara saygı duyulması gerektiğini söylemek doğru olur. özellikle hayvan besleyen kişileri çok seviyorum ve onlara bakmaları gerçekten çok güzel bir şey.