0

hep calismakla zengin olunmuyor.. tutumlu olmak lazim.. illaki zengin olucaksan iddia filan oynamalisin belki sansin doner.. ben hic calisibda asgeri ucretle zengin olani gormedim vallahi

0

günümüzde parasızlık sıkıntı ama illaki çok zengin olmak da yararlı değil zenginlik allah veriyor yeter ki huzur olsun bunu isteğin huzur oldu mu zenginlik de olur

1

iş yerinde ''zengin olmanın kuralları - richard templar'' adında bir kitap var. sıkıntıdan okudum, aklımda kalan ve uygulamaya çalıştığım tek yöntem ve neredeyse ilk kural ''kazandığınızdan az harcamak''.

tabi tasarruf, parayı değerlendirme, yatırım gibi bir çok konu kapsamlı olarak yer alıyor ama dediğim gibi altın kural bu. kazanmak kadar, harcamak da önemli. tabi bu uğurda mutsuz olacak kadar harcamamak değil. başlığı görünce yazmak istedim.

0

buldugun her firsatta calismak gerek. her bosluunu para kazanma uzerine doldurursan kisa surede zengin olamasan bile "hali vakti yerinde" diye tabir edilecek bir duruma gelirsin.

0

zengin olmak isteyenlerin yapması gereken ilk iş uyku saatinden yemek yeme saatine kadar düzenli bir rutin oluşturarak planlı yaşamaya ilk adımı atmaktır. planlı yaşamak insana gün geçtikçe bazı sorumluluklar kazandırır. güne erken başlamak işle alakalı olanları yapmak ve ek gelir sağlamak zengin olmak için adımlardan sadece başlangıç için olanlarıdır. bunun dışında kazancın harcanması kısmında tasarruf ve kemer sıkma politikaları uygulanması gerekir. ilk başlarda cefa çekilecek ki sonrasında sefası sürülsün. her geçen gün daha fazla kazanç sağlamak için çaba sarf edilmelidir.

0

borsa,iddia,sans oyunlari,yatirim,kripto para..

0

emek vermek ve çok çalışmak lazım. oturduğunuz yerden zengin olmak gibi bir şansınız yok. ne kadar çok emek verirseniz o kadar çok başarı elde ederek zengin olursunuz. söyle düşünün ne kadar ekmek o kadar köfte.