0

galatasaray yenildi. ancak son maçta porto takımının yenilmesine rağmen schalke 04 takımının lokomotiv moskova yenmesi ile uefa avrupa ligi'ne gitmeye hak kazandı.

0

galatasaray ile moskova arasında oynanan mücadeleyi moskova bana göre çok güzel bir futbolla 2-0 kazandı diyebilirim. galatasaray gerçekten sahada yoktu. çünkü eksikleri çoktu.galatasaray takımının eksikleri bu takıma dönmeden ve fatih terim takımının başına geçmeden bu takım kesinlikle düzelmeyecek diye düşünüyorum.

0

bu soruyu daha önce görseydim beraberlik derdim ancak moskova bugün herkesi sasırtarak maçı 2-0 kazanmayı bildi bence galatasaray eksik olduğu için birde deplasman fobisi olduğu için yenildi genel olarak zaten moskova çok iyi oynadı ve galibiyeti hak ettiler diye düşünüyorum şu an galatasaray son maçını portoyla oynıcak eğer porto yenerse galatasarayı galatasaray uefaya bile kalamaz belkide ama umarım kalır ne kadar sevmesemde sonuçta ülkemin bir takımı diğer takımlar kalacağına galatasaray kalsın isterim galatasaraya başarılar umarım bir an önce toparlanırlar bu gidişin sonu iyi değil.

0

galatasaray moskova'ya göre grupta çok daha iyi bir formda ve bu formu kaybedeceğini sanmıyorum. moskova şu ana kadar grupta puan toplayamamış. sıfır puandalar. bu maçı moskova'nın yeneceğini zannetmiyorum. ya berabere biter yada galatasaray maçı kazanır.