0

basak sehir formda bir tkim 've kolay pes etmez 've alir

0

kesinlikle başaksehir'in kazanacağını düşünüyorum.galatasaray'ın çok eksiği var ve son 11 maçını kazanamadılar,başaksehir galatasaray'a ters gelen bir takım zaten ve form bakımından başaksehir çok önde kendi evinde oynamanın da vereceği rahatlıkla farklı bir şekilde de ezebilir galatasaray'ı yarın galatasaray için büyük sınav olacak aslında hayati önem taşıyor bu maç ve bu maçta kesinlikle adebayor edin visca elia'nın gol atacağını düşünüyorum.muslera yine iyi bir performans sağlayacaktır ama bu ne kadar skora etki eder bilinmez.yarın ki maç için skorum başaksehir 4-0 galasaray şeklindedir.

1

başakşehir ve galatasaray maçı bana göre beraber biter. galatasaray futbol takımı da şu sıralar iyi gitmiyor. başakşehir ise çok iyi bir sezon çıkarıyor. ama ben maçın beraberlikle biteceğine inanıyorum. ama galatasaray kötü gidişata dur demek ve taraftarını da sevindirmek için bu maça asılacaktır. ikinci olarakta maçı kazanacaksa galatasaray kazanacaktır. yani ilk tahminim maç berabere bitecek, ikinci tahminim ise maçı galatasaray alacaktır.

0

galatasaray'ın kazanmasını umuyorum. başakşehir de bu sezon hırslı ve başarılı bir takım. eğer galatasaray bu maçı alırsa gerçekten taraftarlar çok memnun olurlar. çünkü buna ihtiyaçları var. puan durumu açısından da başakşehir in yenilmesi diğer takımlar gibi galatasaray ında işine gelmiş olur.

0

bana göre başakşehir galatasaray maçı başakşehir'in evinde olduğu için başakşehir ev sahibi avantajını kullanarak galatasaray'ın da çok eksik bir kadro ile geleceği için daha rahat bir şekilde kazanacağını düşünüyorum. zaten bu maçı kazanacak'da ancak galatasaray'ı da eksik yakaladığı için daha rahat bir şekilde kazanacaktır. başakşehir şu an ligde yanlış bilmiyorsam 33 puanla lider durumda ve en yakın takipçisine tam 8 puan fark atmış durumdadır.ancak eğer galatasaray maçı kazanırsa bence galatasaray şampiyonluğun en büyük favorilerinden birisi olacaktır.ama maçı başakşehir kazanırsa başakşehir şampiyonluğunu garantilemiş gibi olacaktır.bunlar benim düşüncelerimdir.bana göre bu maçın sonucu başakşehir 3 galatasaray 1 şeklinde olacaktır.

0

çok çekişmeli maç başaksehur yenilmez gibime geliyor ama galatasaray bu belli olmaz