1

dong fovererdkxksks palrlzjaii zmam der kskwioscm

1

haksızlığa ugradigimda eğer basedemiycek bir durumum olursa allaha havale ediyorum ettiğini bulursun insallah diye ama gerçekten suna inanıyorum gerçekten eğer sucsuzsan haksızlığa ugruyorsan allah gerçekten zamanı gelince gerekeni yapıyor ben gördüm mesela birilerinin cezasının bulmasını gördüm yapcak bişey yok olabiliyor boyle durumlar insanlar kendi cikarlari için herşeyi yapar hale geldi malesef

1

haksızlığa tahammülüm çok zordur. aşırı tepkiler bile verebilirim. bu benim en önemli özelliğimdir. bu haksızlığı kabul etmem kesinlikle yanlış olduğunu belirtirim. yanlış olduğunun haksızlık yapıldığını kesinlikle söylerim. haksızlığa tahammülüm zordur. bu yüzden sakin olmam için kesinlikle yapılan haksızlığı irdelerim. onu bana yapan kişiye kesinlikle söyler ve hesap sorarım. ama değmeyecek biriyse sessizliğimle onu cezalandırırım.

1

haksızlığa uğradığımda panter kesilebilirim.gözüm pek birşeyi görmez.mutlaka bunun haksızlık olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini anlatır direnirim.

1

valla haksızlığa uğradığım zaman baya üstüne giderim. sonuna kadar yani.sadece ben değıl, haksızlığa uğramış insanı teselli edilmesi çok zor.cünku herşey ortada. nasıl teselli bulabilir ki insan.amenna ahiret var hesaba çekilip herkesin cezasını çekeceği gün var ama insan o psikolojiyle bunları düşünemiyor. tek teselli zaman bu tür durumlarda. ilahi adelet tecelli ettiği vakit insan o vakit ancak teselli bulur.

1

haksızlığa uğradığım zaman hakkımı ararım ve haklı olan kişi er geç hakkını alır. o yüzden haksızlığa uğradığım zaman kendimi sıkıntıya sokmam ve sakince düşünürüm. eninde sonunda bir çözüm yolu bulurum.

0

arkadaşlarımdan teselli alırım sabır eserim dua ederim ama elimden niteliği kadar da uğramamış calosırım

1

boşver kardeşim ahiret de hakkını alırsın diye teselli ederim