0

herkesin yaşam standartları farkli işte maalesef.
ama bence evlilikten ayrılma durumlarında şu baz alınabilir.
şeyma subaşı mesela bekaret her ay 125 bin lira ile mi geciniyormus? tabii ki hayır. boşandığında da daha ortalama bir şey verilebilir.
ama çocuk da var gerçi. sonuçta o çocuğun babasının imkanlarından faydalanması da lazım.
ama zaten nafakaya karşıyım ben.
dinimizde de bu böyle. yüksek bir nehirle evlen, eğer çok zengin bir adamla evleniyorsan nafaka isteme.

0

gerçekten bu gibi durumlara çok şaşırmaktayım.bu sadece nafaka konusu değil ki.milletvekillerinin maaşlarına zam yapıldı.milletvekilleri insanda biz değil miyiz çok merak ediyorum.1603 lira ile nasıl geçinelim biz.800₺ kira,300₺ elektrik,su ve doğalgaz.110₺ oldu ve kaldı geriye 500₺.bu para iler 30 gün boyunca bir inaan nasıl geçinebilir.çocuğu olan nasıl bez alacak,nasıl mama alacak.evin diğer ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak.en önemliside karnını nasıl doyuracak.bu insanlar hiç gezmesin mi?adalet ülkemizde maalesef yok denecek kadar azdır.asgari ücret zammını heyecanla bekliyoruz.

0

ülke sadece gelir düzeyi yüksek insanlara hitap ettiğini düşünecegim artık 125 bin tl nafakayı onaylayan hakim nasıl neye göre bu fiyatı ortaya çıkarttı 125 bin tl nin altında geçimini sağlayamayacagını mı düşündü acaba kadının ben bir türlü anlayamadım bu konuyu 1603 tl ye ses çıkartmayan hakim savcı vekil ve bakanlar bu konuya neden sessiz kalırlar milletle kafa mı buluyorlar pek anlayamadım arkadaş ben analyan varsa bir zahmet anlatsın bu hakim 1250 bin tl yi nasıl belirledi bunu anlamak pek de mümkün değil herhalde ya