0

fon makinasi al ve calistir klavyenin icindeki tozlar filen ucar
elektrikli supurgeylede temizleyebilirain ama fon makinasi daha tabikide.

0

önce tuşlar güzel bir şekilde sökülür sonra kolonyalı mendil ile silinir sonra tuşlar yıkanır kurutulur ve takılır.

0

fön makinesini düşük bir ayarda çalıştırıp klavyeye tutabiliriz. sonrasında ise nemli bir bez ile klavyeyi düzgün bir şekilde zarar vermeden silebiliriz.

1

klavyeler elimizin altında sıksık kullandığımız için çabuk kirlenir ve bu kirlenme ellerimizede bulaşır ve bizde çeşitli enfeksiyonlara yol açabilir. sakın evdeki temizlik malzemelerini klavyeyi temizlik için kullanmayın bu klavyenize zarar verebilir.
klavyeyi temizlemeden önce bilgisayara bağlı tüm elektrik parçalarını çıkartın. klavyeyi ters çevirin ve arkasına hafifçe vurarak tuşların arasında ki artıkları ve toz parçalarını bu şekilde dökmüş olacaksınız, elektronik cihazlar için hazır olarak satılan temizleme kitlerinden satın alabilirsiniz bu kit sizi uzun bir zaman idare edecektir.

0

ben 3 ayda bir tüm tuşları söküp temizliyorum çok siğara kullandıgımdan külleri tuş aralarına çok giriyor ters çevirip çalkalamama ragmen hala kalıyor ara sıra da ıslak bezle kapalı iken temizliyoruma ma çok da temiz olmuyor tuş aralarında içene giren psilikler kalıyor genelde tüm tuşları söküp temizlemek daha iyi oluyor 1 saatte de bitiyor temzliği takıp tekrar kullanıyorum

0

klavye temizliği için minimal süpürgeler var yada ince bir fırçayla fön makinası ile temizlenebilir

0

bilgisayar klavyenizi ters cevirin masaya vurun :) icinde ki pislikler dokulecektir,sonrasin da islak mendil ile temizleyin.