0

trabzon futbol takımı bu sene oldukça müthiş 3 büyükleri resmen yerlebir etmiş durumda ve ben trabzonspor takımını gerçekten tebrik ediyorum başarılı bir şekılde oynuyorlar galatasarayı farklı bir şekılde yendıler fenerbahçeyide farklı bi şekılde yendıler beşiktaş takımınıda berabere kaldılar yanı trabzon 3 büyüklere karşı gerçekten güzel oynuyorlar ama devre arasında önemli transferler yapıcaklarındam eminim güzel ve kaliteli oyuncular futbolcular alıcaklar bakıcaz nasıl bir performans onları beklicek ben galatasaraylıyım ve trabzonspor çok etkili bir şekılde oynadı ve sonucunda ise bizi mağlup etmeyi başardı söylenebilir şuanda ligde 2. sırada ve oldukçada başarılı trabbzonspor adına başarılar diliyorum bakalım 2. yarıda ne kadar güçlü bir trabzon beklicek görücez bakalım.

0

trabzonspor futbol kulübünü bence lige başlandığında performansı çok kötüydü. ancak ünal karaman ne yaptıysa trabzonspor için çok güzel şeyler yaptı.ve oyuncular kendisine geldi iyi oynamaya başladılar. galibiyet elde etmeye başladılar. ancak daha sonra yine bir düşüş yaşandı. takımda ve trabzonspor yeni malatya takımından tam 5 gol yedi ve gol atamadı. bence bu trabzonspor için büyük bir hezimet oldu.daha sonra trabzonspor'un puan kaybedeceğini düşündüğüm haftalarda trabzonspor beni şaşırttı. özellikle fenerbahçe maçında oynadığı güzel bir futbolla maçı 2-1 galip gelerek yeni bir galibiyet serisi elde etmeye başladı. daha sonra oynadığı kayserispor maçında yine bir galibiyet alarak 2 maçta 6 puan aldı. ben genel olarak trabzonspor'un hücum futbolunu çok beğenilen spor severlerden biriyim. trabzonspor genel olarak hücum oynamaktadır.bence ülkemizin en iyi hücum eden takımlarından biridir diye düşünüyorum. en son 2010-2011 senesinde şampiyonluğu averajda fenerbahçe'ye kaptırmıştı.ondan önceki senelerde pek bir başarısı bulunmuyor. yanılmıyorsam şu ana kadar ligimizde sadece 7 şampiyonluğu falan vardır yani tek yıldızı vardır. trabzonspor'un ben dediğim gibi genel olarak oynadığı hücum futbolu çok seviyorum. özellikle yusuf abdulkadir gibi gençler çok iyi bir futbol oynayarak trabzonspor'un yukarılara çıkaracaklarına inanıyorum. trabzonspor altyapıya önem veren bir kulüptür. çünkü son çıkardığı iki oyuncu abdulkadir ve yusuf şu an trabzonspor'un vazgeçilmez 2 oyuncusudur. diye düşünüyorum.ben trabzonspor'u bu sene ligde 4 olabileceğine inananlardan biriyim. benim trabzonspor hakkındaki düşüncelerin bunlardır.

0

trabzon takımı 1967 yılında kurulmuş bir kurulmuş bir takimdir ve seksenli yıllara dagmga vuran bir takımdan bahsediyoruz ve o zamandan sonra hiç bir daha şampiyonluk yüzü görmemiş bir takım. bence trabzon gibi bir şehrin takımına trabzon'un oynadığı oyun çok kötü ve işler acısıdır. diyorum ki trabzon geçmişte ne yaptı şampiyonluklar kazandı ve şimdi ne yapıyorda şampiyon olamıyor. bunlar araştırılması ve trabzon için önlem alınması arz eden bir durumdur. ve hiçbir zaman trabzonsporun hak ettiği yer burası değildir. biz bir anadolu çocuğu olarak trabzon'un şampiyon olmasını bekleyenlerirz. saygılarımla