0

manchester city takımında baktığımız zaman gerçekten de ingiltere premier ligi'ne çok başarılı olduğunu görebiliriz. özellikle kadrolu olarak gerçekten çok büyük bir kadroya sahip olduklarını söylemek daha doğru olacağını düşünüyorum manchester city takımı için.özellikle yakın zamanda daha büyük transferler yapacaklarını ve inşallah daha da iyi yerlere gelebilecek beni tahmin ediyorum çünkü manchester city takımını gerçekten çok seviyorum ve özellikle takip ediyorum. baktığımız zaman gerçekten manchester city avrupa kupalarına büyük başarılar elde etmeye devam ediyor ve şu anda da istediği performansı yakalamış gibi görünüyor bana göre. inşallah bu sene büyük başarı yakalayan şampiyonlar ligi kupasını alacaklarını ve desteklediğim bir ekip olduğunu tekrardan söylemek istiyorum. manchester city takımda baktığımız zaman gerçekten çok büyük bir taraftar kitlesi olduğu için gerçekten daha da mutlu ediyor beni hiçbir maçı kendi evlerindeki maçları özellikle taraftarlar yalnız bırakmıyor. bunun için her zaman böyle taraftarlar ve öyle takımları çok seviyorum çünkü izlemesi ve böyle takımı tutmam benim için daha keyif verici hale geliyor. ingiltere premier ligi'nde şu ana kadar hiçbir hatasız oynayan bana göre manchester city bundan sonra da hata yapacağını tahmin etmiyorum ve yakın zamanda puan farkında açmaya başlayacağını tahmin ediyorum inşallah aşarlar ve rahat bir şekilde şampiyonlar ligi maçlarına çıkmayı hazırlanır.

0

manchester city takımı ligde ve sampiyonlar liginde çok iyi gidiyor. özellikle oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan ekiplerden biridir. geçen sene şampiyon oldular büyük bir puan farkı atarak özellikle geçen sene her maçta hemen hemen 3 gol atıyorlardı şuan bence dünyanın en çok gol atan takımıdır maç basına.gecen sene pep guardiola çok güzel bir kadro kurdu özellikle gabriel jesusu takıma kazandırdı genç brezilyalı geçen sene agüero gibi hemen hemen her maçta oynadı ve çok gol atarak takıma büyük bir katkı sağladı. agüero ise her zamanki bildiğimiz agüero gibi oynuyor hatta üstüne biraz daha iyi oynamaya başlamıştır. ben manchester city'i izlemekten çok keyif alıyorum çünkü devamlı hücum etmeyi düşünen bir takımdır. özellikle kevin de bruyne ve silva asist anlamında takımı taşıyordu şuan bildiğim kadarıyla kevin de bruyne sakatlandı ancak ben bunun manchester cityi etkileyeceğini pek düşünmüyorum. machester city şuan ligde lider durumda ve çok gol atıp her zamanki gibi çok az gol yiyor böyle oynamaya devam ederse bu senede ligde şampiyon olacaktır. şampiyonlar liginde ise benim düşüncem bu sene final oynayan iki takımdan birisi manchester city olacaktır.

0

manchester city ligde lider mağlubiyeti yok şampiyonlar ligi'nde lider sadece lyon biraz canını sıktı. ne biçim takım lyon city 2 maçta da berabere kaldı bu takımlar. city bence en güçlü olduğu sezonlardan birini yaşıyor.bunu değerlendirip hem ligde hem de şampiyonlar liginde şampiyon olmalı.yoksa böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayabilir güçlü bir takım bir daha böyle güçlü olmayabilir ve bu kadar zayıf rakipler bir daha bulamayabilir

0

manchester city takımda baktığımız zaman aslında benim en çok sevdiğim takımlardan biri olduğunu söyleyebilirim. çünkü oynadıkları oyun gerçekten mükemmel olduğunu söylemek daha doğru olur ve her zaman takip etmeyi tercih edenlerdenim. görebiliyoruz ki bu sene de ingiltere premier ligi'nde gerçekten büyük bir başarı ile ilerlediklerini görebilmek çok doğru olduğunu düşünüyorum. inşallah bu sene de büyük bir ihtimalle şampiyonluğu alacaklarını düşünüyorum manchester city takımının. avrupa'daki yaptığı performansları baktığımız zaman manchester city takımının gerçekten de büyük bir ihtimalle kupayı alabilecek bir takım olduğunu söylemek çok doğru olacağını düşünüyorum. çünkü gördüğümüz kadarıyla avrupa'daki maçlarda gerçekten daha farklı bir oynayış tarzı olduğunu söylemek çok doğru olur aslında manchester city takımı için. inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelebileceklerini ve şu anda kadrosunda bazı eksiklikler bulunduğunu söylemek isterim. bakıldığı zaman aslında diğer takımların ona yetişebilmesi aslında zor olduğunu düşünebilirsiniz. çünkü kadro olarak büyük bir derin kadrosu olan ve hepsinin de kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. inşallah daha da kaliteli futbol oynayacaklar diye düşünüyorum.