0

ne slimani nede frey fenerbahçe seviyesinde ki bir takımın forveti olabilecek kapasite de oyuncular değiller. takımda hiç düşünülmeyen soldado bile bir anda onların önüne çıktı mevcut durumda. slimanı sadece sporting lisbon kariyerinde gol krallığı yaşamış bir oyuncu.o dönem ki lisbon takımında da zaten beni koysalar bende gol kralı olurdum. arkamda joao mario yanımda martins andre silva muazzam bir kadrosu vardı lisbonun. frey ise gerçekten menajer kazığı gibi duruyor şu anda.frey ile alakalı avantajımız genç olması ve fiziksel özelliklerinden dolayı özellikle iskandinav ülkeleri tarafından hep ön planda tutulacak bir oyuncu olması. yani her zaman satma ihtimaliniz var o oyuncuyu. fenerbahçe de bu sene kanat organizasyonlarının da yetersiz olması santrafor bölgesinde mücadele eden oyuncuların pozisyona girmesini zorlaştırıyor. fakat buna rağmen islam slimani net olarak girdiği %100 'lük denilen 12 pozisyondan sadece 1 tanesini gole çevirebilmiş. o 12 pozisyondan 10 tanesini atmış olsa fenerbahçe şuan en az 10 puan daha yukarıda olurdu lig tablosunda. frey ise istatistik olarak slimaniden daha iyi durumda. nasıl oluyorsa bir şekilde gol atıyor frey. bu iki oyuncunun ben sene sonunda takımda kalma ihtimallerinin sıfırın bile altında olduğunu yani imkansız olduğunu düşünüyorum. zaten ersun yanal da bu 2 oyuncu ile devam etmeyecektir.

0

fenerbahçe'de oynayan fray ve slimani oyuncular asla ve asla takımı iğne ucu kadar paydaları olmayan oyunculardır izlediğim kadarıyla ve de koydukları ortaya futbolla bunu da gösterdi ufak bir çaba gayret hırs bunun gibi şeyler iki futbolcuda da yok oturdukları yerde den para almaktan başka faydası yok fenerbahçe bu yüzden alay konusu oldu herkes en azından bu futbolcular ya kadro dışı kalır ya da demeyelim de kesin sezon sonu giderler çünkü varlıkları da yokluklara da aynı.

0

yorumunu belirten siz arkadaşların görüşüne binayen olarak bu iki futbolcudan islam slimani'nin asla fenerbahçe kulübünde top koşturacağını düşünmüyorum, eren derdiyok'un performansını beğenmiyorlardı ama bundan kat kat iyi ne kadar slimani kariyer sahibi olsa da.slimani bitmiş haliyle ülkemizde fenerbahçe için ter döken biri, beklentilerin de çok altında kaldı ayrıca.michael frey bundan önce ki yıllarda kadroda olsaydı, idare edebilirdi kadronun kalitesinin yüksek olmasından dolayı çünkü gördüğüm en kötü fenerbahçe kadrosu bu, frey ekstra bişey de yapamıyor kadro kötü olunca bu gayet normal.sonuçta takım içinde sorunlar çıktı, ittirici güç olmayınca iyi niyetinin meyvesini alamıyor frey.frey'in ben elinden gelenin yapmaya çalıştığından adım gibi eminim, zaten takımda onun gibi canını dişine takıp oynayacak oyuncular olsa bu takım küme potasında yer almazdı ve bunun herkes farkında.

0

birşeyler yapmaya çalışan vasat adamlar denilebilir frey ve slimani için. freyin iyi niyeti ama yeteneksizliği belli olsa da slimani yıllarca sporting lizbon ve premier ligde top koşturmasına rağmen tabiri caizse kazma bir topçu görünümünde. bunların maalesef fenerbahçe kalitesine uygun olmayan topçular olduğu kanaatindeyim.

0

gerçekten iki oyuncunun performansını da hiçbir şekilde beğenmiyorum. çünkü istedikleri performansı veremedikleri için takımın puan kaybetmesine neden oluyorlar. ilk yarı dönem içerisinde büyük ihtimalle iki oyuncu da gönderilmesi gerekiyor ve yerine yıldız isimler gelirse daha başarılı olurlar. inşallah ligin ikinci yarısında fenerbahçe'yi güzel transferler geçirerek takımı biraz olsun kuvvetlendirebilir. eğer bu şekilde oynamaya devam ederseler takım içerisinde bazı anlaşmazlıkların devam edeceğini ve puan kaybetme yolunda ilerleyeceklerdir.

0

bu iki oyuncuya baktığımız zaman, gerçekten ikisini de takma fazla katkı yapmadığını görebiliriz ancak frey slimani'ye göre daha çok katkı yaptığını görebiliriz baktığımız zaman freyson zamanlarda kendine geldi. ve her maç gol atmaya başladı ancak kötü bir sakatlık yaşadı ve şu an takımda oynayamıyor süleymaniye bakacak olursak eğer her maç en az 2-3 tane net gol pozisyonu alacağım bir forvet'dir.fenerbahçe'nin başka bir forvet olsaydı ben fenerbahçe'nin şu an bu durumda olmayacağını düşünüyordum. umarım ara transfer döneminde slimani denen şahıs gider ve yerine daha kaliteli bir forvet oyuncusu gelir ligde istediğimiz noktaya gelebiliriz. bu arada frey çok baskılı ve takımı için herşeyi ortaya koyabilecek bir oyuncuya benziyor umarım fenerbahçe'den gitmez.

0

bu iki oyuncu fenerbahçeyi taşıyan oyuncular bunlar olmazsa fenerbahçe bir maç bile kazanamaz en son maçında trabzonspor maçında golü atan freydi yanılmıyorsam doğru değil mi baskı da sonuç da şu anki oyuncular arasında sadece bunlar ve ek olarak valbuena söylenebilir. bu oyuncular dışında bir de hasan ali kaldırım kendini biraz gösterdi diğer oyuncuların performansı o kadar da iyi değil

0

slimani geldiği günden beri fazla bir etki gösteremedi geldiği yerde daha çok üzülüyordu daha güzel oynuyordu ama takıma adaptasyon yapamadı bu yüzden futbol gidişatı kötü gözüküyor ve bu da takıma çok fazla yansıyor bir oyuncunun takıma katkı verememesi demek o takımın daha da kötüye gitmesi demektir bu yüzden kötü oyuncu yoktur adaptasyon sıkıntısı yaşayan oyuncu vardır fery ise geldiği günden beri birkaç tane gol atsa bile o da takma fazla adaptasyon sağlayamadığı için takımı kötü yönde etkiliyor çünkü golcü bir oyuncu olarak fazla geriye yaslanıyor ve gole katkı sağlamıyor frey çok hantal kalıyor ağır bir yapısı olduğu için toplara sahip olamıyor ama ayağı çok kuvvetli olduğu için çok güzel goller atabiliyor