0

fenerbahçe'nin frey hakkında bilgi verecek olursak,frey isviçre'nin zürich takımından fenerbahçe'ye gelen bir forvet oyuncusu'dur. genel olarak oynadığı oyun amatörce gibi gözüküyor ancak o kesinlikle takımı için çok mücadele eden ve çok iyi kalpli bir futbolcudur diye düşünüyorum. şu an kendisi sakatlandı ve valbuena'da sakatlandı bana göre takımın en iyi iki oyuncu sakatlandı.umarım ersun yanal bu iki eksiğe rağmen pazartesi oynanacak erzurum büyükşehir belediye maçını kazanarak bizi üst sıralara doğru yükseltir. yoksa halimiz perişan cidden koskoca fenerbahçe'yi oyuncuları ne hale getirdiler. sadece oyuncular değil bana göre bu halde olmamızın en büyük sebebi başkan ali koç'dur.

0

fenerbahçeli frey forvet bölgesinde oynayan genç bir oyuncudur. fransada ligindede oynamıştır.isviçre'nin zürih takımından fenerbahçe'ye transfer olmuş,isviçreli bir futbolcudur.çok koşan pres yapmayı seven golcü,fenerbahçe'de 3 gol atmıştır.

0

michael frey takım için sahada çok mücadele veriyor, sahada basmadık yer bırakmıyor ve iyi niyetli bir futbolcu olduğunu gösteriyor herkese. teknik olarak yetersiz bir isim olsa da, bitmek bilmeyen yaptığı o presleri en azından açığını kapatmak adına bir referans. fenerbahçe kalibresinde bir futbolcu olması için çok daha fazla çalışması gerekiyor, zamanla performansı artacak yavaş yavaş. transfer olduğu isviçre ligini, türkiye'yle kıyaslamak doğru olmaz çünkü türkiye ligi çok sert oynanan bir futbol sahnesi. onun için ligimize alıştıkça, frey için daha da güzel şeyler konuşulacak. adamı yargılamak için daha erken, taraftar destekçisi olursa karşılığını alıcak. geçmişte buna benzer bir çok örnek yaşandı, slimani'n formsuzluğu ve soldado'nun cezalı olması ile beraber frey'in takım için ileri uçta ne yapacağı da merak konusu ama ayew-valbuena gibi iki kanat oyuncusu iyi beslerse frey takım içinde önemli bir konuma sahip olur.

1

fenerbahçenin en iyi oyuncularından biridir.takımda iyi bir performans sergiliyor.