0

bende bazen tıklıyorum reklamları merak ediyorum sorumaniye katkısı varmı bilmiyorum

1

aklıma gelirse tıklıyorum. bazen cevap yazarken, düşünürken tıklıyorum. bazende farkında olmadan tıklanıyor. faydası var mı bilmiyorum ama olacağını düşünüp ya da meraktan tıkladığım oluyor.

0

sitenin para kazanması için hiç basmadım ama merak edip bastığım oluyor ya da yanlışıkla bastığımda çok oluyor. zaten reklamları görüyoruz yetmez mi bence yeter.

0

ben de elimden geldiği kadar reklamları tıklıyorum ,zaten bazen istemediğim halde bile tıkla ya biliyorum elim falan veriyor çünkü her yerde reklam var gerçi sorumani bize söylemedi tıklayın diyor ama ben gene de tıklıyorum.

0

elimden geldiği kadar tıklamaya çalışıyorum. sonuç olarak bu reklam ilanların tıkladığımız zaman onlar kazanıyor ve onlar kazandıkça yarışma ve ödülllerle bize de kazandırıyor. imkanınız oldukça girip tıklayın ki onlarda bizim gibi para kazansın ve sayfa kapanmak zorunda kalmasın.

0

ben genel olarak bir tıklama yapmıyorum ancak arada bi merak edip tıklıyorum hem reklam içeriğine bakıyorum hemde bu arada sorumaniye ufakta olsa bir kazanç sağlıyorum.