0

hayır düşnmüyorum her zaman dinler ondan sonra karar veririm asla ne oldugunu bilmeden yorum yapmam kimsenin gakkina girmemem gerek. önyargilardan kurtulun

0

aslında önyargılı biri değilim ama bazen ister istemez önyargı ile yaklaşabiliyorum insanlara böyle olmak istemem ama elinde olmuyor bazen ya

0

önyargılı bir insan değilimdir. insanların diline, dinine, ırkına göre ayrım yapmam. her görüşe saygım vardır. insanların dış görünüşüne göre yargılamam. önceden ön yargılı bir insandım. daha sonra bunu yıktım. dış görünüşünü eleştirdiğim bir kişiyle arkadaş oldum. dış görünüşüne göre yargılanmak gerektiği kanısına vardım.

0

evet kendime en kızdığım özelliğim bu hatta. önyargılı olmamaya çalışıyorum ama bazen istemsizce insanlar ya da olaylar karşısında hemen bir yargıya varabiliyorum hoş değil ama bu kadar engelleyebiliyorum.

0

evet biraz ön yargılıyım bu çoğu insanda da var diye düşünüyorum iyi bir şey değil tabi ki ama hepten terk etmeye çalışmak olmuyor zamanla olacak bir durum bırakmaya çalışıyorum

0

evet bazı şeylerde çok önyargılıyım. ama ne yapayım mesela sakatat. yani korkunç kokuyor midem bulanıyor ve tatmadığım için de önyargı oluyor yani sevmiyorum berbat bir şey . kusarak yiyemeyeceğime göre .. bazı insanlara karşı önyargılıyım mesela bir bakışını görürüm soru soracağımdır ama sormaktan vazgeçerim sanki beni dövcekmiş gibi maganda gibi bir şey gelir aklıma... bu ve bunun gibi bir çok konuda önyargım var .

0

yani hiçbir zaman önyargılı olarak davranmadım ama bana karşı ön yargılı davranan insanlar yapacak bir şey yok onların kişiliğine bağlı bana göre bence kişilik meselesi bu cahil insanlar bence ön yargılı davranırlar bir insan ilk önce dinlemek lazım görüp öyle karar vermemek lazım tanımadan olmaz yani yani bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum ama öyle bir insan değilim hiçbir zaman da olmadım olmayacağım da.

1

bazı konularda ön yargılı olduğumu düşünüyorum. bunu o an fark etmesem de daha sonra fark ediyorum. söylendiği gibi ön yargıyı kırmak atomu parçalamaktan daha zor gerçekten.

0

hayir on yargili birisi degilim,aksine daha cok onyargiya maruz kalan benim.:)