0

terazi burcuyum ve bu burçtan olan kişiler adil olurlar genelde açıkçası öyle olduğumu düşünüyorum. iyi olmak kolaydır zor olan adil olmaktır sözünü de yazamadan geçemicem

0

evet düşünüyorum burcumla uyum içinde olduğumu. yani yengeçte ne varsa bende de o var. anaç sahiplenici ev kuşu merhametli vs vs bir çok söylenen şey aynı ben. sanki beni anlatıyorlar orada..

0

evet ben kesinlikle burcum ile uyum içinde olduğumu düşünüyorum. burcumun genel özellikleri beni % 90 yansıtıyor. ama günlük ve haftalık özelliklerinin çok fazla yansıttığını düşünmüyorum ama genel özellikleri beni oldukça yansıttığına çok inanıyorum. çevremdeki insanlar da hep bunu söylüyor burcumun özelliklerine bakarak beni çözmeye çalışıyorlar.

0

ben burcumun birçok özelliğini kendimde bulurken çevrem tarafından tam tersi tepki aldım.

1

bazı özellikleri tutsada, tam anlamiyla boğa burcu özelliklerini taşımıyorum. tembel yazıyor, üşengeç yazıyor ama akşama kadar hep bir koşuşturmaca içerisindeyim.

0

evet. her özelliği olmasa da bir çok özelliğini taşıdığımı düşünüyorum. örneğin; haksızlığa gelememek, dengeleri korumaya çalışmak gibi.