1

evet sorumani sayfasında şikayetim vardır çünkü gerçekten yazarları hiç dikkate almıyorlar ve ödeme konusunda bayağı ağır olmuşlar biz burada emek harcayıp zamanımızı burada değerlendiriyoruz onlara para kazandırıyoruz ama sıra bizim paramıza gelince paramızı yatırmıyorlar bir an önce ödemelerinizi yapsın ve siteyi doğru düzgün bir hale getirmesini talep ediyorum en azından belirli günlerde para talep etme günleri olsun ve bir hafta içinde de paralar yatırırsın ama sorumani sitesi hiçbir şekilde cevap da vermiyorlar yani desem bunların kazancı yoktur çünkü şu anda öyle çok üye sorumani sitesine kayıt olmuşlar ki sorumani sitesi yeni üyelerden geçilmiyor biz de dahil olmak üzere birçok üye vardır ve reklamları da baya çoktur bunların reklamlardan aldığın paraların çeyreğini bile bize vermiyorlar ama onu da geciktiriyor lar artık sorumani sitesi gerçekten insan girdiğine pişman oluyor çünkü insan ihtiyacı olduğu zaman parasını yatırılmadı halde yani 1 ay sonra 2 ay sonra yatırdığın zaman o paranın ne önemi kaldır.

0

sorumaniden hiç sikayetçi olmadım simdiye kadar ancak bu sefer şikayetim var bizlerle ilgilenmiyorlar artık özelden bir soru soruyorum bi iki gün sonra cevap geliyor önceden gün içinde illaki cevap verilerdi hadi bunu geçtim siteyle hiç ilgilenmiyorlar herkes hemen hemen aynı soruyu soruyor veya kendisine bir konu buluyor bu koni hakkında yüzlerce soru sormaya başlıyor bencd bunu yapan insanlara sorumaninin bir dur demesi gerekir diğer bir şikayetim ise sorumani kazançlar düşmedi dedi ancak kazançlar çok aşırı şekilde düştü önceden günde daha çok kazanç sağlardım şuan o kadar uzun yazmama rağmen 2 lira zor kazanıyorum bide kısa yazsam düşünemiyorum ne ksdar kazancağımı bence sorumaninin acilen cevaplara daha yüksek kazanç sağlaması lazım yoksa üyelerini kaybedecek üyeler soğumaya başladı yeni üyeler getiriyorum referansımla sen nasıl bu kadar kazandın diyorlar uzun cevapta versek çok az para geliyor dediler şikayetlerim bunlar umarım sorumani sesimizi duyar ve bize yardımcı olur.

0

öncelikle geç de olsa sorumani ekibi istek, talep ve şikâyetlerimizi dinleyip birşeyler yapmaya çalışıyor. yalniz şu bir konu tutturup pes pese sorulardan çok sıkıldık. yok atasözünü bir harfi açıyor bu atasözünün anlami, su atasözünün anlamı.. bu bitse bu sefer isimlerin anlamları başlıyor. bu bitse yemek tarifi. o nasıl yapılır bu nasıl yapılır... suna bir çözüm bulmalılar. gerçekten çok sıkıldık bundan. sırf su sorular yüzünden siteye gün boyu girmediğim oldu... benim için hava hoş ben para kazanamam ama bu sorulardan dolayı kimse girmezse sitede kazanamaz. birde kazanclar gerçekten düştü... 10 satır birşey yazdığımızda en az 20 kuruş kazanırken simdi en fazla 8-9 kuruş kazanıyoruz.

0

sayfayı eskiden beridir kullanan arkadaşlarımla konuştuğum zaman kazançların gerçekten düştüğünü farkettim ve sorumani ekibi bu durum için bir şeyler yapmalı. siteye yeni eğlenceli aktiviteler getirmeliler. şunu farkettim ki herkesin şikayeti hemen hemen kazançlar konusunda. sorumani ekibi de bu şikayetleri dikkate almalı ve kazançları biraz yükseltmeliler. umarım yükseltirler.

0

evet var günde 1 tl kazanalım bence cevap veriyoruz çok az hesaba geçiyor

1

öncelik ile umuyorum ki sorumani ekibi bu soru cevaplarına bakar ve istek,taleplerimizi yerine getire bilecek durumdalar ise getirirler. talep olarak sohbet panetlinin geri açılmasını talep etmek isterim. orada sayfa ile ilgili çok güzel bilgiler yapılıyordu. şikayetler kolayca ulaşılıyor ve sohbet ederek daha çok eğleniyorduk. şikayet olarak bir konu üzerinden 50 soru sorulması artık gerçekten çok sıktı. cevap vermek için soru bulmakta bile zorluk cekiyoruz. birde kazanç oranlarının biraz zam görmesi gerekiyor diye düşünüyorum. hem sorumani hemde üyelerinin kazanması için zam lazım. mesela kazanç ne kadar yüksek olursa üyelerde o kadar çok yazı yazar ve size kazandırır. bunun üzerinde biraz durulması lazım gibi. sayfa eski düzende değil aktif olarak pek kişi kalmadı. bu durumlara el atılması ve sorumani sayfasının eski düzene geçmesi lazım. ben çok kişi adına konusursam bir çok kişi kazanç oranlarından çok şikayetci ve gerçekten haklılar. bende şikayetçiyim bu olaydan çünkü gerçekten başlarda yaptığımız kazançları artık yapamıyoruz. destanlar bile 15 kuruş ança veriyor ve 3 kuruş kazançlar insanın morelini bozuryor. 150 kelime yazıp 3 kuruş kazanınca insanın zoruna gidiyor yani. benim düşüncelerim ve söyleyeceklerim bu kadar umarım sesisimizi duyura biliriz.