1

şikayet değil de gerçekten şaka bir yana ben de bağımlısı olmuşum yani sabah ilk kalktığımda namaz kılıyorum namazdan sonra siteye katılıyorum tabii çocuklar uyanana kadar onları okula gönderip eşimi de işe gönderdikten sonra siteye katılıyorum yani şimdi kalkıp işe başlayacağım diyor en az 2 saat sitede kalıyorum sonra çıkıyorum işim biter bitmez gözüm hep telefonda işim bitse de çabuk telefonu alsam diyorum gerçekten bende de çok bağımlılık yaptı ama güzel yani hem kazanıyoruz hem eğleniyoruz hem bilgileniyoruz hem bildiklerimizi paylaşıyoruz hem bilmediklerimizi öğreniyoruz yani bu konuda bağımlılık yapsa da güzeldir.:):)

1

ahahah aynen bende katılıyorum valla resmen bağımlı oldum bazen sıkılıp çıkıyorum 5 dakika sürmüyor bile ya hemen yine siteye giriyorum.

0

ne bagimliligi yahu.. :) daha yeni uye oldum bakalim gotelim bagimlilik mi yapiyor, baska birsey mi yapiyor

1

valla yaaa... resmen bilgisayarın içinne düşüyorum. anasayfada gezerken soruları yeni sekmede açıp öyle cevaplıyorum hatta o derece normtala. valla ne yapsak bilemedim. bugün yoktum bu arada. yarın da kitap fuarına gideceğim 10 kasım açılışını yaptılar 18 kasıma kadar sürecek. haftasonu bilerek gitmedim çalışanların ve öğrencilerin akın etmesinden dolayı kalabalık oluyor baya. o yüzden haftaiçi gideceğim. o yüzden yarında yokum sitede. azıcık kitaplarımla ilgileneyim. tüyapa geleceğim diyr sabahtan akşama takılıyordum resmen sitede

-1

evet banada bağımlılık yamış durumda çok heycanlı.

-1

fazla bağımlılık buna derim gerçekten. ilk fırsatta burdayız.

-1

yemek yemeden,televizyon izlemekten,müzik dinlemekten herseyden uzak kaldım. sikayet edecem artık bagımlılık yapıyor. :))