0

beni üzen kim varsa hepsi pişmanlıktan kudursun,onları affedeyim diye kapımda köpek olsunlar

0

siyah kaplama mat bir araba isterdim , markası fiyatı kalitesi önemsiz

0

hiç büyümemek ve çocuk olarak kalmak isterdim

0

şimdi bir dilek dileme hakkım olsa çok paralı bir hayat ve yanımda sevdiğim insanı isterdim

0

ya babamın geri gelmesi ya da bankada tonla birikmişimin olmasını. yani babamın geri gelmesi süper olurdu.. ama yapabilecek hiçbir şey yok. ancak birikmiş olsa anneme derdim zamanla bütün harçlıklarımı biriktirdim bu kadar topladım. işlerden gelenleri de biriktirdim derdim işin içinden sıyrılırdım:)) ..

0

çocukluk yıllarıma dönmek.çünkü çok özlüyorum.

0

evet dilek hakkım olsa barış dilerdim neden ? çünkü dünya üzerinde dünya kuruldu kurulalı en fazla 40 sene savaş olmamıştır ne kadar acı bi durum yani sürekli dünyanın bir yerinde insanlar ölmüş sürekli birileri acı cekmiş ve en önemlisi bu savaşlar sırasında dünyamıza zararlar verdiğimizin gelecek nesillere berbat bir dünya bırakmamız bunalarıde düşünmeliyiz eğer barış olursa ne ekolojik denge bozulacak nede insanlar mutsuz olacak nede ölecek mutlu bir şekilde güzel güzel yaşamaktan güzel bir şey olabilir mi işte bu sebeblerden dolayı barış istiyorum barış

1

sevdiklerimle birlikte refah ve mutluluk içinde geçireceğim güzel bir ömür dilerdim. ama insanoğlu doyumsuz bunu söylerken bile aklımdan başka şeyler geçmiyor değil. tek bir dilek yeterli olmaz sanırım. onun için ne diyeyim allah herkesin gönlüne göre versin.

0

yani dilek dileme hakkım olsaydı. para dilerdim çünkü param olunca her şeyim olur en azından o parayla bir şeyler yapabilirdim ama bayağı bir param olsun ki ev alırım ,herkese yardım ederdim yani ne yapacağım o kadar parayı mezara mı götürecem. bence bu insan hayatta sadece paraya ihtiyacı var ,bir de sağlığa sağlığım çok şükür yerinde olsun param da olsun ikisinin de olmasını isterim sevdiklerim yanımda olsun ben o şekil herkes bence para istemem artık mutluluğumuz bile paraya bağlı para satın alıyor her şeyi mutluluğu her şeyi yani hiç bunları demek aklımın ucundan bile geçmezdi parayı sevmeyen bir insanım birden paraya değer vermezdim ama artık bu devir değişti için para çok çok önemli.

0

şu anda bir dilek hakkım olsa allah'tan sağlık afiyet isterim daha başka bir şey istemem çünkü sağlık çok önemlidir sağlık olmadan hiçbir şey olmaz sağlık bir nevi bu fani dünyada yaşama kaynağımızdır çünkü sağlık olmadan hiçbir şeyin tadı alınmaz sağlığını kaybettiğin zaman bu koskoca dünya sana küçücük sıkıcı bir dünya olarak görürsün onun için sağlık önce gelir anlayacağınız kısaca bir dileğim olsa sağlık isterim sağlığı da güle güle yaşamayı isterim çünkü insan sağlı olduğu zaman bile sevinçli gülemiyorum bunun sebebi hayatın zor koşullarını kaldırmaktır hayatın zor koşullarını kaldıramadığı zaman yine aynı şekilde insan yaşamak istemiyorum ama kendin çalışıp çabalayıp yapmak istediğin zaman kendi hayallerini kendi hayatlarını o zaman hayat tam yaşanılacak bir yer olur

1

dilek demiyelim dua edelim. allah ım sen beni ve insanları koru. kötülerle karşılaştırma. kaldıramıyacağı yükü verme