0

ben kendimi hep harika hissediyorum bu biraz ukalalık gibi görülebilir ama insanın kendini sevmesi,güzel bulması gerekir yok insan bu hayatta yaşayamaz.

1

kendimi harika hissettiğim hiç olmamıştır ama her insan gibi benimde küçük mutluluklarim olmuştur. özelliklede ıbadet ettikten sonra huzurlu olduğum anlar oldu da oluyorda. onun dışında aman aman mutu ve kendimi harika hissetiğim bir an olduğunu hatırlamıyorum açıkçası. tabi bu tür durumlarda ruh sağlığımı korumak adına şükürü hayatımın merkezine alıyorum. en azından o durumlarda şükür benim için büyük bir teselli oluyor. bazen de düşünüyorum rabbim beni imtihan ediyor sabredip ahiretimi kazanayım diyorum. ibadete daha çok ağırlık vermeye başlıyorum. inşallah bende ahiret hayatında kendini harika hisseden insanlardan olurum.:)

1

tabiki de oldu mesela birinci yıldönümünde ve doğum günümde harika hissetmiştim arkadaşlarımla sevdigimle çok güzel bir gün gecirmistim ve öle hissetmem için de ellerinden geleni yapmışlardı sagolsunlar

0

evet genel olarak kendimi harika olduğumu hissediyorum.

0

genelde harika hissediyorum zaten. insan önce kendini sevmeli ve beğenmeli kendi ile barışık olmalı. kendini sevmeyen birinin başka birini sevebileceğine asla inanmıyorum kendi ile barışık olmayan biri başkası ile nasıl anlaşabilir ki bırak sevmeyi anlaşamaz bile.