0

kendimi en çok huzurlu hissettiğim yer annemin kucağıdır. anneme sarıldım an kendimi çok huzurlu hissediyorum. içimi farklı bir duygu kaplıyor. zaten hep derler ya en huzurlu yer anne kucağıdır diye.

0

bizim bir tsne bsg evi var,kayseri resmen ayaklarinizin altinda..ve cok sessiz bir yerlesim yeri.orada kendimi cok huzurlu hissediyorum.

0

kendimizi daha çok huzurlu hissettiğimiz yer aslında hiç kimsenin olmadığı yerler diye düşünüyorum kendi açımdan. çünkü şu anda çevremizde o kadar çok gereksiz konular var ki anlatamam. bunun içinde kimsenin olmadığı ve sessiz sakin dua yakında olabilecek bir yer olmasını çok isterdim. böyle yerler gerçekten insana daha çok huzur verdiğini ve tamamen her şeyi arkanızda bıraktığınız anlamına geliyor. eğer yanınızda aileniz ya da sevdiğiniz kişiler varsa dünyanın en mutlu insanı sizsiniz anlamına gelir benim için. hiçbir şey maddi konuda olmasa da sevdiğim kişiler yanımda olduğu sürece sessiz sakin bir yerde onlarla vakit geçirmeyi her zaman tercih ederim. çünkü param olsa da mutluluk duyamadıkdan sonra hiçbir anlamı yok benim için. bu yüzden paranın her zaman ikinci planda tutulması gerekiyor diye düşünüyorum. insan için en önemli şey huzur. huzur olduktan sonra her şekilde her şeyin çözümü bulunacağını tahmin ediyorum. şehirlerden uzak olduğum sürece benim daha mutlu olacağım ben millet içerisinde yaşamaktan artık sıkıldığımı belirtmek isterim. herkesin görüşü tabii ki de farklıdır ama benim görüşüm budur.

0

kendimi en çok evimde rahat ve huzurlu hissediyorum. gerçekten denildiği gibi insanın evi gibisi yok . ayri bir huzur var sanki . ama normaldir bildiğin sahiplendigin ortam senin kurduğun ortam o yüzden insan daha çok rahat ve huzurlu hissediyor . kendi düzeni sonuçta rahat rahat hareket ettiğimiz tek yer .