0

c.ronaldo suz real madrid bir takım olmadıgını ögrenmiş olduk yeni bir yıldıza ihtiyaçları var.

0

reqlmadrid ronaldosuz tabiki eksik kalmistir.takimi sirtlayan futbolcularin basinda geliyordu.bu surecten sonra artik alismasi zzor olcak belki inisli cikisli bir tablo gorcez real madridde herzma n zekasi 've golleri ile taraftari 've futbolculsri yonetimi mutlu eden bir futbol ustasiydi ronaldo onun yerini doldurcak bit futbolcu bulmalari gerekcek ama oda o kadar kolay deil herzma n o duzeyde futbolcu yywtismez vuruslari hizi calimlari taraftqedan buyuk begeni aliyordu mor beyaz li takim artik onune bakarak daha basarili olmanin yllarini aramali bence cunku yokkuguju hissederde bu futbolclcubun daha kotu olur onune bakip daha saglam kararlar alarak saglam adimlar atmasi gerekiyor. kac yil oynadi 've asla saygisizligini görmedim ben bu futbolcununn ve herkese yardım eden adam gibi adamdan söz ediyoruz kısaca real madrid elindeki sihirli degnegi juventusa verdi tabiki bedava gitmedi ama çok değerli bir seyin sahibi oldu juventus her takımın kendi kadrslosunda gormek istediği bir futbolcudur ronaldo

0

ronaldosuz madrid cekirdeksiz kola fasulyesiz pilav gibi

0

ronaldo sözler madrid tuzsuz yemeğe benzer ronaldo adamın ciğerini galibiyeti beni de her şeyi de bununla gittiğinden beri real madrid real madrid ruhu kalmadı

0

ronaldosuz real madrid çok kötü gidiyor ancak benim düsüncem bu sadece ronaldonun gidisatiyla ilgili bir şey değil gelen teknik hocada iş yoktu basarili olamadı ve gitti ben real madridin gol sorununu ronaldoya bağliyorum çünkü gol atamamaya başladılar ancak ronaldo çok iyi bir oyuncu olabilir ama sen real madridsin hemen hemen en iyi oyuncular sende gidip alavese levante gibi takımlara yenilirsen olmaz.

0

bence basarisiz ve hic iyi ilmadi ronaldosuz her takim kotudur heleki ronaldoua alistirilmissa o takimdan cok sey beklemek lazim.

0

ronaldo'suz şampiyonlar ligi kupasını müzesine yıllardır götüremiyolardı, ronaldo takıma çok ayrı bir hava getirdi ve asil real madrid küllerinden doğdu yeniden.9 yıl real madrid'de futbol yaşantısını sürdürmüş olan ronaldo, 4 şampiyonlar ligi şampiyonluğunun yanında 2 la liga şampiyonluğu bulunmaktadır.3 kez fifa dünya kulüpler kupasını havaya kaldıran yıldız futbolcu, 2 kez de uefa süper kupasını kazanma mutluluğuna erişmişti.portekizli star olmadan ilk ikiye giremeyecek büyük ihtimalle ve çok arayacaklar varlığını.real madrid'in dünya'da marka yüzü olmuş ismi ronaldo için bir çok taraftar da protestolarına devam etmekte, onsuz real madrid'i düşünemiyordum ama ne yazık ki bu gözler bunu da gördü.ronaldinho'dan sonra futbolu sevdiren tek bir adam kalmıştı, onun da real madrid'den ayrılışına çok üzülmüştüm ilk duyduğumda.real madrid büyük kulüp dünya devi ama ronaldo gibi bir stara asla bir daha sahip olamayacaklar kadrolarında, tek başına takımı sırtlayabiliyor ronaldo.

0

real madrid'in birden bire gündemden düşmesinden de belli olduğunu düşünüyorum. sırf bu gündemden uzaklaşmadan dolayı da ardı sıra bir çok oyuncunun takımdan ayrılması ile sonuçlanacağını düşünüyorum. lakin hiçbir futbolcu bir takımdan daha değerli değildir. bir süre sonra yeni yıldızlarla tekrar eski haline kavuşacağından hatta belki de çok daha iyi olacağından hiçbir şüphem olmayan bir takımdır real madrid. bazı şeyleri ne olursa olsun değiştiremiyorsunuz arkadaşlar. ronaldo başka bir takıma gitmese bile bir gün futbolu bırakacaktı ve aynı sonuçlar yaşanacaktı. ama yine de real madrid bir şekilde devam edecekti. lakin gönül isterdi ki emekliliği de madrid'den olsun... sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

tamam bir fiyasko ile sonuçlandı.

0

ronaldo olmayınca artık bir tadı kalmadı real madrid’in

0

bence çok başarısız çünkü ronaldo dünyalı değil