0

los galacticos serüvenin üçüncü dönemi başlar mı bilmem ama cristiano ronaldo, bir çok futbolseverin gönlünde yer etti ve futbolu bana çok sevdirdi cristiano ronaldo.bu sezon real madrid ile ronaldo, çok büyük başarılara imza atabilirdi.messi-ronaldo rekabeti de sona erdi, şöyle sona erdi ligin kalitesi düştü.ronaldo ile messi bir futbol döneminin de yıldızları, keşke aynı ligde oynamaya devam etselerdi.

0

bu sezon sahasında alınan başarısız sonuçlar ile birlikte, taraftarlar tarafından çok büyük ıslık ve protestolara maruz kaldı.los galactios

0

cristiano ronaldo'nun gölgesinde kaldı bu takım çünkü kadroda bulunan hiç bir oyuncu,liderlik vasfını sahada yansıtmadığı gibi bu takımın ağırlığını hissedemedi büyüklüğüne dair.kalecisinden forvetine malzemecisine kadar bu takım, cristiano ronaldo'nun skor üretmekte ki o kolaylığının getirdiği başarılarla beraber ambargo koymasının imkansız olduğunu düşünüyorum.3 kez şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşadı arka arkaya cristiano ronaldo ve takım arkadaşlarının olduğu real madrid, belli anlaşmazlık nedeniyle bir takım sorunlar sonucunda real madrid cristiano ronaldo ile yollarını ayırdı ve juventus'un başarısı için artık ter dökmek için yola koyuldu sezon başında, ligi juventus 8.kez üst üste şampiyon olarak tamamlayan ekip oldu.cristiano ronaldo'nun olmadığı real madrid, şampiyonlar ligi maçında kendi evinde ajax'tan 4 gol yemişti az gol değil tabi ki ve hücum aksiyonları tek bir oyuncu üzerinden kurulu üzerinde olan bir takımda ronaldo gibi oyuncunun yokluğuna da alışmak çok zor tabiki.cristiano ronaldo'nun ayrılmasına üzülmüştüm, haksız da bulmuştum kulübü ama bir takım tamamen bir oyuncunun hünerlerine bırakılmamalı.gareth bale,isco, benzema gibi yıldız futbolcuların sorumluluk almaları gerekirken, tüm yük bir takım da ronaldo'nun omuzlarına binmişti ve o da kulüpten ayrılınca tüm gerçekler ortaya çıkmış oldu.cristiano ronaldo'nun olmadığı bir real madrid, ligi bu sezon 3.sırada bitirdi, sıradan bir takım gibi bir futbol sergilediler ve bu bu sezon ki futbol real madrid'in tarihine hiç yakışmayan sonuçlarla karşı karşıya kalınmasına sebep oldu.

0

maça odaklanamiyorlar pek fazla maç kazanamıyorlar

1

cristiano ronaldo gerçekten real madrid futbol takımını sırtında taşıyormuş, ayrılmasıyla bu dev kulüpte resmen çöküş başladı. bence cristiano ronaldo, evine yani real madrid'e geri dönmelidir. aksi takdirde real madrid bitecek.

0

bir futbolcu bu kadarda etkilemesine hayret edioyrum. inanın onun ayrılması madridi bir 10 yıl geriye attı. ronaldo hem takımı sırtlıyordu hemde gol atma özelliği ile her zaman adından söz ettiriyordu. ben hem beğeniyorum hemde stili sitilime uygun.

0

cristiano ronaldo'nun real madrid takımından ayrılmasıyla birlikte ispanyol devi real madrid adeta bir boşluğa düşmüştür. bu sezon ligde ve kupa da oynadıkları maçlara baktığımız zaman real madrid çok anlamsız maçlar da anlamsız puan kayıpları yaşıyabiliyor. bunun en temel sebebi ise tabii ki de sadece cristiano ronaldo'nun ayrılması değildir. bunda en büyük faktörlerden bir tanesi ise real madridi uzun yıllar sonra şampiyon yapan ve 3 sene üst üste şampiyonlar ligi kupasını kazanan eski fransız yıldız futbolcusu zinadine zidane'ın teknik direktörlük görevinden ayrılması da çok önemli bir etkendir. real madrid portekizli yıldız futbolcu cristiano ronaldo'nun takımdan ayrılmasından sonra yerini dolduramaması, benzema ve bale'ın sürekli olan sakatlıkları ile birlikte adeta bir gençleşmeye giderek takıma bir çok genç oyuncu kazandırmıştır. bu oyuncular gelecekte real madrid'i çok önemli yerlere getirebilirler, gerek vinius junior gerekse diaz çok potansiyelli oyuncular fakat 1-2 sene de çok büyük verimler alınacağını düşünmüyorum. yıldız oyuncu ronaldonun yerini dolduramayan real madrid sadece o saha içinde değil saha kenarında da ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. zidaneın ayrılığından sonra göreve gelen eski ispanya milli takım teknik direktörü julien lopetegui de başarısız sonuçlar aldığı için görevinden yollanmıştır ve yerine gene eski futbolcuları solari gelmiştir. solari yönetiminde de iyi sonuçlar alamayan real madrid eski oyuncusu ile hala göreve devam etmektedir. peki cristiano ronaldo şuan da takımda olsaydı real madrid de işler nasıl olurdu ? ligde kaçıncı sırada olurdu ? naçizane bunlara cevap vereyim. eğer ki portekizli süperstar cristiano ronaldo realm madrid de olsaydı şuana kadar en az 20 gol civarında atmış olup takımına en az 10-12 puan civarında bir katkısı olurdu. buda real madridin la liga da uzak kaldığı şampiyonluk yarışında, bu yarışa dahil olması demektir. aynı zamanda cristiano ronaldo büyük maçlarda da sahne almayı çok sevdiği için en azından barcelona karşısında alınan ağır yenilgi de ortaya birşeyler koyabilir, real madridin böylesine ezilmesine izin vermeyebilirdi. çünkü cristiano ronaldo demek sene de en az 35-40 gol demektir. böylesine bir oyuncuyu kaybedip de yerine o standartlara yakın hiçbir oyuncu transfer edilmeyince ister istemez real madrid de bu sezon için sıradan bir takım haline bürünmüştür. özellikle orta seviye takımlara karşı deplasman da oynadıkları maçlar da neredeyse zar zor maç kazanan, sık sık da kaybeden real madrid de başkan florentino perez bakalım bir sonra ki yılda nasıl bir atılım yapacak ve bir los galacticos kuracak merakla bekliyorum. eğer ki hazard transferi devre arasında gerçekleşirse bu bile real madridi 2-3 seviye yukarıya atmaya yeterli olacaktır bana göre. çünkü hazard da en az ronaldo kadar real madride katkı sağlayabilir ondan boşalan bölgeye bir nebze belki ilaç olabilir. ben real madridin eğer ki takviye yapamaması gibi bir durumunda bu sene kupasız sezonu kapatacağını düşüncesindeyim..

0

cristiano ronaldo real madridden ayrıldıktan sonra real madrid kulübünde düşüş yaşanmıştır.

0

fazlasıyla cesurca. realmaddır için karagunlerın habercısı

0

cristiano ronaldo çok büyük bir futbolcu, her kulüp onu kadrosunda barındırmak ister.cristiano ronaldo ikinci los galacticos serüvenin ilk adımıydı, kulüp onun transferi sonrası eski ihtişamlı günlerine geri dönmüştü.gitmesine üzüldüm şaşırdım da,futbolda herşey var ne yazık ki.cristiano ronaldo sahada varlığı ile çok büyük tehdit sağlıyordu rakip oyunculara. 3 yıl üst üste kazanılan şampiyonlar ligi şampiyonluğunda cristiano ronaldo çok büyük izler bırakmıştı, takımın resmen beyni gitti. cristiano ronaldo real madrid'in dünyaya açılan marka yüzüydü, çok büyük kayıp real madrid için. bu sezon ki performansı zaten bunu ispatlıyor, lig ve şampiyonlar ligi'nde çok kötü durumdalar. hiç ihtimal vermiyorum herhangi bir kupa kazanacaklarına dair, copa del reyi kazanır anca. şampiyonlar ligi'nde real madrid formasıyla geçen sezon juventus'a attığı röveşata golü sonrası, o rakip takımın taraftarlarının alkışlaması inanılmaz bir durumdu. her türlü başarıyı hak eden bir isim cristiano ronaldo, rekorları alt üst etmişti real madrid kariyeriyle. juventus şampiyonlar ligi şampiyonluğunun en büyük favorilerinden gösteriliyor, süperstar cristiano ronaldo ile.real madrid şampiyonlar ligi grubundan çıksın çeyrek finalden öteye gideceklerini hiç sanmıyorum çünkü çok güçsüz oldular.bernabeu'da oynanan maçlarda ıslıklar yükseliyor taraftarlardan kendi oyuncularına ve yönetime, sıradan bir takım kimliğine sahipler gözümde.

0

sanki takımın % 60 kaybolmuş gibi. avrupa'nın en büyük takımlarından biri olan real madrid'in bu sezonki çöküşü c.ronaldo ile alakalıdır bence.

0

real madrid büyük takım. kim gidetse gitsin gücünden bir şey kaybetmez.

0

futbolla pek alakam yok ama çok başarılı olan bir futbolcu ronaldo. kesinlike takımı etkileyecektir. düşüşler olacaktır takımda.

0

ronoldo'nun ayrılması real madrit'in ayarını bozacaktır. real kısa sürede düşüşe geçecektir.

0

real madrid sadece ronaldoyla değil tüm futbolcularıyla büyük ve kaliteli bir takım. bence hem ronaldo'nun kendi oyununu farklı bir anlayışla sahaya yansıtması hem de real madrid'in oyunu ronaldo olmadan da ne kadar iyi oynadığını göstermesi adına faydalı olmuştur.