0

parayı bulana mesajınız?

Parayı bulan uygarlığa burdan bizi bu kadar uğraştırdıkları için ne demek isterdiniz ?

6 cevap
1

olum o parayı simdi rulo yap yavasca arkana dogru götürürken bana arkanı dön derim parayı alır kacarım mesaj da bırakmam ne mesajı :d

0

kıymetini bil güzel harca para seni değiştirmesin asla buna izin verme. paranı başkaları ilede paylaşmayı yardım etmeyi bil. paranın değerini ve kıymetini bil ve yatırım yap. paranı har vurup harman savurma ama kimseden de esirgeme. parayı amaç olarak değil araç olarak görmeye çalış ve bu şekilde hayatını sürdür. paranın seni değiştirmesine izin verme paran ile hava atma unutmaki o parayı mezara götürmeyeceksin bu dünya içinde ihtiyaç olarak araç olarak yaşa paylaşmayı bil. ona sahip olmak için çaba sarfetmeyi derdim.

0

bana yardimci olursa olur zaten olmazsa bir mesaj atma ihtiyaci duymam veya para için yalvarmam.

0

bulduğun yere geri koy onu. hiç kimseye bahsetme bundan. kendinden bile sakla bu fikri. parayı sen bulacaksın ama sefasını başkaları sürecek, cefası da çok olacak insanlığa. gel vazgeç.

0

bizi de gör be abi demek istiyorum mağduruz malesef

0

buldunda başın göğe mi erdi.
ne vardı bulmasaydında biz takas olayına devam etseydik o zamanlar para sıkıntısı yoktu buldum diye bas babam bas ohh ne var canım para bende diyordunuz, hiç düşündünüz mü ileri ki zamanlarda insanların hali ne olur diye, düşünmediniz tabi hep kendinizi düşündünüz rabbena hep bana dediniz yazıklar olsun size.