0

elbette ki kazanması zor, harcamada ne var, beş dakikada harcarsın.

0

bence her ikisi de zor. kazanması daha zahmetli ve zor o kadar uğraşıp emek veriyorsunuz para kazanmaya çalışıyorsunuz bütün bir gününüzü heba ediyorsunuz gerçi sizde fayda sağlıyor vaktiniz geçiyor bir şekilde ama saatlerce çalışan geç vakitte işten çıkan insanları gördükçe buda yaşanılır bir dünyamı diye soruyorum sistemi eleştiriyorum bazen. bunun karşılığında kazanmış olduğunuz parayı bir şekilde değerlendiriyorsunuz harcamak durumundasınız. ben paradan yana cimrilik yapmayı hiç sevmem açıkcası aksine harcayan biriyimdir sakınmam. ancka kendi kazandığınız parayı harcamak zor oluyor size kolay gibi geliyor aslında ama bazen neye harcamışım ki diyorsunuz eliniz de para kalmayınca. bu sebepten ne çok fazla savuran olmak doğru ne de cimri olmak saklamak doğru birşey değil. orta yolu bulmak gerekiyor. bence kazanmak daha zor. enazından hakkını aldığınızı düşünseniz içiniz yanmayacak. asgari ücret ile insanlar geçinmekte zorlanıyorlar

0

tabikide parayı kazanması çok zor dünyanın en zor şeylerinden biridir ama harcamak 1 saniye sürmez

0

valla kazanması çok zor. zor kazanınca harcaması da kolay olmuyor tabi insanın. en temel ihtiyaçlarını öncelikli tutuyorsun. bu devirde bu fiyatlarla ise elde avuçta bir şey kalmıyor. zaten ev kirası elektriği doğal gazı derken kuş kadar bir şey ayırabiliyoruz kendimize.

0

bizim ülkemizde bu sorunu cevabı tabi ki kazanması zor olur
boşuna dememişler ekmek aslanın ağzında değil midesinde
iş bulmak zaten zor birde iş bulduktan sonra o parayla geçinme olayı var bide
bunlar gerçekten çok zor mesele

0

kazanması harcamasına göre çok daha zordur sonuçta saatlerce çalışıp kazandığımız dakikalar içinde harcayabiliyoruz

0

para bir anda kolayca kazanilmiyor ama bir anda aniden harcanıyor.

0

para kazanmak dağa çok zor oluyor ve ben olsam para kazanmak olsaydı harcaması çok kolay oluyordu bence kazanmak önce başlıca çok zor oluyor ve bu kazanç nedense bu kadar kazanmak zor harcamaya gelince kolay okuyor onu anlamıyorum .

0

parayı kazanmak zor oluyor ama harcaması kolay oluyor hemen bitiyor. paranın bir anda nereye gittiğini anlamıyorum.

1

tabi ki kazanması. yoksa nereye gittiğini anlamıyoruz göz açıp kapayıncaya kadar harcanıyor, bazen harcamaya bile kalmıyor sabit giderler yüzünden.

0

parayı kazanması daha zor harcaması çok basit

0

tabiki parayı kazanmak çok daha zor.

0

kazanması çok zor ne yazık ki...

0

parayı kazanırken zorlandığında inan bana harcaması daha zor olur. verdiğin emeğe karşı aldığın şey büyük ihtimalle seni tatmin etmez. örneğin asgari ücretle çalışıyorsan 1 kg kıyma için tam 6 saat çalışıyorsun demektir. asgari ücretlilerin çoğunun 12 saat çalıştığını göz önüne alarak yapıyorum bu matematiği.

0

az kazanınca harcamasıda zor oluyor.