0
0

parayı seven insan vardır paragöz olacak kadar paraya düşkün olan insanlar da vardır . parayı araç olarak gören ihtiyaç olarak gören insanlar da vardır . her türlü insanlar vardır bunlar çeşit çeşit ayrılır .

0

parayı herkes sever çünkü hayatımızı sürdürebilmemiz için en gerekli şeylerden biridir para . ama ben fazlasına her zaman karşıyım çünkü paranın fazlasının insanları bozduğunu düşünüyorum. benim geçimimi sağlasın kimseye muhtaç etmeyecek kadar param olsun allah içimi biliyor fazlasında asla gözüm yok zaten olsa da istemiyorum. para o kadar değişik birsey ki azı da zararlı çoğu da zararlı değişik yani .

0

yani eminim ki; parayı sevmeyen insan yoktur. zaten bu devirde artık geçinmek zor olduğu için her şey paralı olduğu için düşün yani bir poşet bile artık paralı oldu parasız artık hiçbir şey satılmıyor. insanlar tabii ki de parayı sever, ben de parayı seviyorum eski de böyle bir düşünceye asla sahip değildim ama devir değişti için ben de parayı seviyorum artık yapacak bir şey yok ama para benim sadece eşime olan sevgimi alamaz, aileme olan sevgimi alamaz ,evladıma olan sevgimi hiç alamaz, sadece para bunları alamazlar ama diğer türlü mutluluğumuz bile paraya bağlı insanlar ne yapsın ki; yapacak hiçbir şeyleri yok. mecbur parayı seviyorlar geçinmek zor.