0

bana kalırsa şu anda en iyi dizi çukur bununla birlikte ikinci bölümü yayınlanan çarpışma dizisi de kaliteli bir diziye benziyor çukur'u geçebilir

0

söz,çukur,çarpışma bu 3 diziyi takip ediyorum ve tavsiye ediyorum cok kaliteli diziler

0

bence en iyi dört dizi var bunlar gülperi,sen anlat karadeniz,bizim hikaye ve kadın dizileridir.

1

benim izlediğim tek dizi olan zaten oynadığı günde reytinglerde hep birinci olan kadın dizisi bence en kaliteli dizi filmdir. salı günleri fox televizyonunda oynamaktadır. reklam araları uzun sürmese bütün diziler gibi süper olur o da ayrı.

0

yani bana göre bu sene çukur dizisi çok reyting kırıyor ve ben severek izlediğim bir dizi ,bir de kadın dizisi şuan reyting çok kırıyor 2 dizi vazgeçilmezim diyebilirim.

0

çukur bence birçok değeri bir arada harmanlamış (dostluk kardeşlik aşk düşmanlık saygı sevgi) bu yüzden duygusal bağlamda zengin içerik sahibi heyecanlı bir dizi

0

diriliş ertuğrul ve annem dizi favori dizilerim

0

benim favorim diriliş ve sen anlat karadeniz

0

bu sene güzel diziler yok eski kırgın çiçekler var dı ne güzel

1

bence söz ve çukur efsane oyuncuları ve senaryoları var en iyileri bunlar

0

bu sezonun en kaliteli dizisi benimde takip ettiğim bizim hikaye dizisidir çok seviyorum bu diziyi ve kaliteli ve gerçekçi bir dizi bence

0

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz gibisi var mı ki bence yok olamaz

0

tabiki çukur. ay yapımın olupta iyi çıkmayan diziye henüz rastlamadım ama bu ay yapımın en iyi dizisi. şahin tepesi var bir de yeni başladı o da güzel. tv8 de de kızım dizisini beğeniyorum. ama hiç biri yine bir çukur etmez.

0

bu senenin parlayan dizisi çukur ilk sezonunu hiç mantıklı bulmadım takip de etmedim ama bu sene en iyi dizi bence

0

en kaliteli dizinin çukur olduğunu düşünüyorum. bir yandan insanları güldürürken bir yanda da bir çok şey anlatmaktadır. ailenin, kardeşliğin önemi gibi. şu ana kadar pek yerli dizi izlemezdim fakat çukuru izlemeyen başladığımdan beri çok memnunum. iyiki izlemişim dediğim dizilerden biriside çukurdur. her hafta hiç kaçırmadan izlerim.

0

benim için ufak tefek cinayetlerdir izlediğim tek dizidir

1

bir zamanlar çukurova söz dizisi benim için

0

benim için bu sezonun en kaliteli dizisi çukurdur çok güzel hem aksiyon hemde saygı sevgi ve komşuluğu anlatan bir dizidir çoğu insan saçma diyebilir ama benim izlediğim en iyi dizilerden biridir zaten tvde baska dizi izlemem sadece çukur izlerim bakalım bu hafta neler olack.