0

bu sene bana göre başakşehir böyle oynamaya devam ederse kesinlikle şampiyon olacaktır diyebilirim. özellikle son oynadığı maçları kayıpsız bir şekilde atlatıyor.şu an ligde 34 puanı bulunmakta bugün galatasaray ile 1 maç oynadı ve sahadan bir birlik beraberlikle ayrıldılar. ben maçın özetini izlemiş biri olarak başakşehir'in tek kale futbol oynadığını söyleyebilirim. ancak 2.golü bir türlü bulamadılar. bu maçı kesinlikle başakşehir'in hakkıydı. galatasaray 1 puanı zor da olsa kurtarmayı başardı aradaki puan farkı hala 8 puan olarak kaldı. eğer başakşehir bu maçı yenseydi bana göre 11 puan fark olacaktı ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak halen yoluna devam edecektir. ancak fark şu an 8 kapanmayacak bir fark değil yarın trabzonspor beşiktaş maçı var beşiktaş veya trabzonspor birbirlerini yenerse aradaki puan farkı altıya düşecektir.çünkü ikisinin de 25 er puanı bulunmakta hangisi birbirini yenerse 28 puana çıkacaktır ve başakşehir'in en yakın takipçisi olacaktır. bana göre başakşehir özellikle visca ile çok etkili bir futbol oynuyor visca böyle oynamaya devam ederse başakşehir takımı kesinlikle şampiyon olur diyebilirim. başakşehir çok gol atan bir takım değil ancak çok gol yiyen bir takımda değildir. kesinlikle bu çok güzel bir özelliktir. diyebilirim ligde oynadıkları 16 maçta sadece 7 gol yemişler bu çok güzel bir defans yönünden harika bir başarı olmuştur.ancak hücumda geçen seneki başakşehir gibi etkili olamıyorlar. oynadıkları 16 maçta sadece 21 golleri bulunmakta,maç başı bir buçuk ortalamaya bile gelmiyor.bu bu yüzden bana göre hücum hattını ara transferde 1-2 transfer yaparsa eğer,başakşehir bu senenin genel olarak şampiyonluk adayları içerisinde ilk sırada olacaktır.

0

bu sene başakşehir böyle futbol oynamaya devam ederse önce şampiyonluğun en büyük adaylarından birisidir.öte yandan beşiktaş güzel bir galibiyet serisi yakaladı. ve bu galibiyet serisini devam ettirirse bence beşiktaş'ta şampiyonluk yüzdesi olarak diğer takımlara göre bir adım öndedir ben bu sene şampiyonluk için kapışacak iki takım biliyorum.bunlar beşiktaş ve başakşehir olacaktır iğer büyük takımlara bakacak olursak galatasaray şu an düşme dönemine geçmiştir, fenerbahçe'den bahsetmiyorum bile bulunduğu yer çok kötü bir yerdir. yüzden şampiyonluğun iki adayı bulunmaktadır beşiktaş ve başakşehir'dir.

0

başakşehirin zenginlere satılacağına dair bilgiler var.başakşehirin şampiyonlar liginde olması gerek bunun için.büyül ihtimalle başakşehir olacak