0

antibiyotik kullanmak vücudumuz için zararlı bir ilaçtır.özellikle böbreklerimize aşırı zarar verir.ne yazık ki bazı durumlarda mecburen kullanılmakta.ameliyat durumlarında bir yerimizde iltihap olduğunda doktorlar antibiyotik veriyorlar.bunları doktor kontrolünde yeterli olduğu kadar kullanmalıyız.öyle en ufak bir şeyde hemen antibiyotiğe sarılmamalıyız.ayrıca korunmak amaçlı ve bağışıklık güçlendirmek için doğal antibiyotik olan sarımsağı her gün 1-2 diş yemeliyiz.

0

yani antibiyotik kullanmak zararlı değildir. ama tabi şöyle doktor sana yazarsa sen anca o şekil antibiyotik kullanabilirsin ,öteki türlü antibiyotik zararlıdır. bilmediğimiz bir hastalık için de kalkıp da her hasta olduğumuzda da antibiyotik kullanmak insana zarar verir. zaten ilaçlar böbreğe zaten çok zararlıdır onun için her zaman doktor yazarsa sana antibiyotik kullanabilirsin diğer türlü kullanamazsın.

0

antibiyotik hastalığın iyileşme sürecinde dikkatle kullanılması gereken bir ilaçtır.

0

antibiyotik doktor yazmadıkça kullanımı sakıncalıdır antibiyotiği çok gerek duymadıkça zaten yazmıyorlar ancak iltihabi bir durum olursa o zaman yazıyor doktorlar