0

saat takmayı seviyor musun?

13 cevap
0

ben saat takmayı seviyorum bazı saatler okadar sık ve guzel duruyorki takarim ben hatta saatlerde birden fazla çeşit olmasını da saglarim.herkese.

0

ben kendim saat takmayı sevmediğim için onun için saati kullanmıyorum.

0

çok severim. hatta daha bugün internetten aldığım saat geldi ve dakika başı ne kadar güzel olduğunu söyledim..

0

saati seviyorum saati takmayı da seviyorum ama takmıyorum;))))

0

saat bir aksesuar dır ancak genel de ciddi ortamlara gireceğim zaman şık görünmek için takarım normal yaşantım da saat takma alışkanlığım yok olsa bile çoğu zaman takmayı unuturum.

0

saat takmayı çok severim.ama elimde bulunan saatlerin hepsi ya pili bitmiş ya da bozulmuş.bir türlü fırsat bulup tamire götüremediğim için takamıyorum.

0

saat takmayı severim. 2 tanesi dışında diğerleri 20 30 liralık saatlerdir. neredeyse hepsinin pilleri bitmiştir. sırf kıyafetime uyuyor diye aksesuar amaçlı takarım saati.

0

ben erkek gibiyim ya ne kolye takıyorum ne bileklik nede saat takıyorum.çünkü benim demire alerjim o yüzden hiçbirşey takmıyorum.

0

evet saat takmayi severim,ozellikle bulusmalarda toplantilarda ve sahalarda oldugum surece :) evde agirlik yapiyor takmam :)

1

eskiden çalıştığım sürelerde saat takardım. o zaman cep telefonlarıyla bu derece içli dışlı değildik. sonraki zamanlarda saatim bozulunca yerine yenisini almayı zaman zaman düşünsem de bundan sonra vazgeçtim. emekliyim ve tüm zamanım benim ille saate bakıp bir şeylere yetişmeye çalışacağım günlerde değilim artık. şimdilerde cep telefonları bize saat ihtiyacımızı karşılayacak kadar her an elimizde. misal şimdi saat tam 22,45

0

severim ama genelde hep takmayı unuturum. birde metale alerjim var değişim degisik alıp takanlara içim gidiyor sonuçta sürekli gümüş yada altın saat alınmıyor o yüzden pek fazla model alamıyorum.

0

saat takmak bence güzeldir. çünkü güzel bir aksesuardır. ve erkeğe yakıştığını düşünüyorum.

0

aksesuar için ara sıra takarım ama illa saat takacam diye bir takıntım yok aklıma gelirse takarım yoksa 15 20 gün görmezsem saatimi takmam görürsem takarım