0

ben pek gözlük takmayı sevmiyorum açıkcası beni rahatsız ediyor özellikle biriyle konuştuğum zaman göz göze gelmeyi göz göze iletişim kurmayı daha çok severim. gözlükle görmem zor olabiliyor. güneş gözlüğü ile yani. ancka normalde dolaşırken vs. takılabilir. saeidece ben kendime yakıştıramıyorum sanırım.

1

gözlük takmaya alıştım yıllardır. evdeyken takmam ama gözlerim miyop olduğundan sokağa çıkarken gözlüğümü takarım. miyop uzağı görememek biliyorsunuzdur.
gözlerim çok ileri derece de değil ama yine de ilerlememesi ve de sağlıklı görüşler için ihmal etmiyorum takmayı. dediğim gibi sokağa çıkarken sadece. şu an ve evdeyken asla takmam.
numaralarım az zaten sol gözüm 1.25 sağ gözüm ise 1,50 miyop.
lens kullan demişti, bir ara oğlum bana ama onu her gün çıkar tak o cesaretim yok.

0

evet seviyorum gozlugun cidden ayri bi karizmasi var.

0

ben istemesem de gözlerimden ameliyat olduğum için gözlük takmak zorundayım.zorunda olmasam takmazdım.belki yaz aylarında güneş gözlüğü takardım

0

yani güneş gözlüğü falan takmayı seviyorum ama sadece yazın ben sana günümüzdeki insanlar hem yaz hem kış takıyor ama kışın takılması bana böyle çok komiğime geliyor. neden dersen yani yazın takılan güneş gözlüğü kalkıp da kışın taktın mı insana çok komik geliyor ve bazen yolda giderken görüyorum eşime diyorum ki bunlar neden güneş gözlüğü takıyor ?güneş yok ki havada yani kışın ne bileyim. dün değişikler işte diyor. yani ben de güneş gözlüğü takmayı çok seviyorum ama yazın takıyorum. yani kışın takmam neden öyle bir şey yapayım ki sanki moda moda da olsa uymam saçma bir şey.