0

susarim biraz dusunurum sonra cevap veririm ama sinirlendiğim zaman hemen kararımı veririm beni üzengi bende üzerim bu yüzden bazen düşünmeden de karar veriyorum

0

genellikle hiçbir olaya hemen karar vermem ama olayına bağlı diyebilirim.

0

serin kanlı olmakta her zaman fayda olsa da insan kimi zaman serin kanlılığını koruyamadığı oluyor. hele panik modu en tehlikeli modtur. insanın başına en büyük zarar da panik halindeyken gelir. tabi serinkanlı olmak ile de aşırı relax olma arasında fark vardır. aşırı rahat olmakta yine insana zarar vermekte.

0

bulundugum durum o an karar vermemi gerektirirse hemen karar veririm yoksa dusunmeden karar vermem

0

hemen karar vermem düşünmeyi tercih ederim. biraz kararsız bir yapım vardır uzun uzun düşündüğüm olur kendi kafamda sorgularım bazı şeyleri bu yüzden hızlı karar vermenin benim için doğru olacağna inanmam açıkcası. bazı şeyleri yavaştan yürütmeyi yabaş yabaş kararlar alıp düşünüp mantıklı yaklaşmayıtercih ederim genellikle.

0

yapım gereği hemen telaş ve kaygıya kapılan ve paniğe düşen bir insan olduğum için soğukkanlılığı kolay kolay beceremem bir de başıma gelen olayda eğer benim bir katkım yoksa bu konuda gönlüm müsterihse her ne kadar telaşlı olsam da biraz daha sakinliğe doğru kendimi zorlamadan yönelebilirim ama yaşım ilerledikçe ve bazı tecrübelerin öğrettikleri yüzünden ben de sakinliği eskisine göre daha rahat başarabiliyorum.

0

soğukkanli olmak çok istiyorum ama yapamıyorum ya o an bişey yapmak yanlış biliyorum farkındayım ama yok gene tutamıyorum kendimi içim içimi yiyor . ama soğukkanlı olup düşünüp taşınıp birşeyler yapmak herzaman en iyisidir . öfkeyle kalkan zararla oturuyor çünkü başıma geldiği için genelde çok iyi biliyorum malesef .

1

olaylar karşısında genellikle hemen karar veriyorum.cunku hemen dusunebiliyorum yani ne diyecegimi felan hizli karar verebiliyorum.fakat yani arada sirada soguk kanlilik ilede karar verdigim zamanlar oluyor yani normal olarak bende arada sirada oyle yapiyorum baya bir dusunuyorum sonra sogukkanli bir sekilde kararimi veriyorum ama genellikle olaylarda felan verdigim cevaplar sert ve ciddi cevaplar oluyor.

0

hemen karar veririm düşünmeden cevap vermek daha iyi

0

hemen karar vermek olmaz çoğunlukla soğukkanlı davranırım hemen karar verirsek bize değer veren ve sadece bir kere üzen birini silebiliriz buna hiç gerek olmadığını düşünüyorum.

0

cogunlukla soguk kanlı olup dusunerek cvp veririm ama fevri davrandigim zamanlarda oluyordur mutlaka