0

evlilik teklifi bence unutulmayacak kadar özen gösterilmesi gereken bir olay ve her kadın evlilik teklifi almayı hak ediyor. kimisi acele ediyor veya gereksiz görüp yapmıyor. benim hep içimde kaldı çünkü eşim evlilik teklifi yapmadı. çok isterdim hem güzel bir anı kalırdı. ben romantik bir yemekte yapılan evlilik teklifinden hariç böyle daha çok balonlarla, işte kalpli süslemelerle kendi elleriyle hazırlayıp bir teklif yapmasını isterdim. mesela bir ev olabilir veya bir mekan olabilir. mekan olmasa da olur hani sahil kenarı sessiz sakin bir yer bize dair fotoğraflar konabilir, müzikler çalabilir bu tarz bir şey isterdim. tabi herkesin hayali farklı olabilir.

0

her bayan güzel evlenme teklifini beklerler bu mesalada lokantaya götürerek yemek yiyerek evlenme teklifi edebilir yada bir çiçek alabilir yanına giderek yüzük alarak kadının yanına giderek diz üstü cokerek evlenme teklifi edebilir.

0

her bayan güzel bir evlilik teklifi almayı hayal eder ana erkekler çok düşünceli olmadıkları için ya yapmayı unutur, ya gereksiz görür, yavda yapsa bile körü olur bu nedenle kızlar da üzülür. ama iyiden kastım öyle şaşalı şeyler değil yani samimi bir şekilde ufak tefek bişeyler yapılabilir buna eminim çoğu kız mutlu olacaktır. zaten çok şey bekleyenden de hayır gelmez onu evlenmeyi bırak sevgili bile etmeyin yazıktır zamanınıza. az şeyle mutlu olanları sevin gözü doymayanları değil. ama teklifi de bi zahmet gğzel yapın yanı karşınızdaki asker arkadaşı değil ki bir bayan sonuçta, onuda anlayın sizden illa bir beklentisi olacaktır.

0

evlilik teklifi gerçekten insanca yaşayabileceği en özel anlardan biri olduğu için bence üzerinde çok düşünülüp güzel karar verilerek hazırlanmış bir sürpriz şekilde yapılmalıdır. o yüzden evlilik teklifi yapmadan önce evlilik teklifi yapacak kişinin karşısındaki veya sevdiği nasıl bir sürprizlerden hoşlandığını iyice araştırarak veya düşünerek ona göre bir titizlikle sürpriz hazırlamalı ve karşısındaki kişinin hayatının en güzel gününü unutulmaz bir hale getirmelidir. o yüzden bence evlilik teklifleri olabildiğince farklı ve beklenmedik bir şekilde yapılmalıdır. ancak o şekilde her hatırlamasın da o anı yaşıyor gibi hissettirebilir.

0

basit ve unutulacak bişey olmamalı , ama çok şahaşahalı da olmamalı tam ortası

0

kişiden kişiye değişir ama benim hayalimdeki olan sevgilimi bir resteuranta götürüp orada bir evlenme teklifi yapmaktı ama olmadı beyler... kısmet olmadı demek ki kısmet değilmiş .

0

merhaba bence evlilik teklifi basit olmamalı havalı bir yerde ve romantik olmalı örneğin sahilde bir akşam yemeğinde müzik eşliğinde veya istanbul boğazında bir yat'ta sessizlik eşliğinde veya evde huzurlu sakin sessiz bir akşam yemeğinde veya büyük bir organizasyon eşliğinde olabilir. gibi gibi