0

hiç doğru değildir. çünkü fiziksel bir eksikliği var diye onunla dalga geçme hakkı yok.

0

hiç doğru değildir bir insan elinde olmadığı, seçemediği özellikleriyle yargılanamaz ve küçümsenemez

0

bir insanın fiziksel özellikleriyle dalga geçmek doğru değildir doğruluk payı olamaz bile sonuçta hepimizi yaratan yüce allahtır bazılarımızı o şekilde yaratmıstır o insanla dalga geçmek hiç hoş bir davranış değildir bizde öyle doğabilirdik hic sevmediğim bir şeydir bir insanın fiziksel özellikleriyle dalga geçen birinden nefret ederim.

0

bunun derecesi olmaz külliyen toptan yanlıştır bir insanın kusurlarıyla eğlenmek veya alay konusu yapmak.kendini bilen insan bu tür ucuzluklara düşmez zaten.

0

bir insanın dış fiziksel özellikleri ile dalga geçmek büyük bir insanlık ayıbıdır. zamanın ne getireceğini bilmeden böyle alay etmek ve insanı top içinde kayak düşürmek hem insani açıdan büyük bir ayıp hemde o insanın kalbinin kırılması hiç iyi bişe değildir . hz muhammed mustafa (s.a.v)efendimizin bir sözü üzerine şunu demek geldi içimden "bir kalbi kırmak kabile yıkmak gibidir" sözü aslında bir insanın çok önemli ve değerli bir varlık olduğunu gözler önüne sermektedir.
allah göstermesin siz dalga geçerken bir kaza geçirdiğini ve sizde fiziki anlamda sizde dalga geçilecek duruma düştünüz ve başka birileri sizinle dalga geçiyor bu durum sizin için iyi bir şey midir. kesinlikle değildir. bende şu sözü söylemek istiyorum kendine yapmasını istemediğin bir şeyi sende başkasına yapma