0

öyle ama sadece bu savaş haline olursak geçerli allah korusunda. ama içimize baktiginizda herkes birbiriyle kavgalı kus konuşmuyor, istememezlik çekememezlik hasetlik çok yani.ama bir savaş olduğunda hepimiz birlesiriz birlik oluruz çünkü bu vatan bizimdir ve bizim kalmalıdır. oysa normal hayatta da herkes birbiriyle barışık olsa hayat bayram olurdu.

0

bırakın allah aşkına... sanki birbirinize dost olabiliyorsunuz... insanları ötekileştirmede üstümüze yok bizim. bin parçaya bölünmüşüz. türkün kendinden büyük düşmanı yoktur deyin de inandırıcı olsun. sanki biz sütten çıkmış ak kaşığız da tüm milletler oturmuş bize nasıl düşmanlık yapsak diye düşünüyorlar...

0

biz o kadar merhametli bir devletiz ki dışarıdan glen herkese kucak açıyoruz ama biz başka ülkelere gitsek yamyam gibi düşünülüyoruz

0

evet katılıyorum her ne kadar içimizde bölünmüş gibi olsakta herhangi bir tehlike de tek yürek olmayı başarabilen tek ülkeyiz ve bu diğer ülkelerce kıskanılıyor.

0

ya bu çok doğru bir söz bize bizden başka dost yok, her zaman herkes bir olmuş ve türk lere karşı olmuşlardır.

0

bizi çekemedikleri için fesatlık yapıyorlar hangi milletten hangi devletten olursa olsun bu böyledir. o yüzden birbirimizden başka dostumuz yoktur.

0

bu söze çok katılıyorum. tarihte türkler hep bir cephe olarak görüldüğü için böyle düşünüyorum. zaten hala dış ülkelerin türk'e bakış açısının da bu yönde ilerlediğini düşünüyorum.