0

öncelikle iyi bi ticaret sitesi bulmaniz lazım sonrasında iyi bi domian ve host şirketinden gerekli alanları almanız gerekiyor sonra ürünlerinizi koyup satıyosunuz :))

0

alışveriş çağımızın en büyük hastalıkların başında gelir. tüketim toplumu haline gelmiş olduğumuz bu çağda bir diğer veba olan teknoloji ile birleşmesi ile internet üzerinden alışveriş edilen siteler karşımıza çıktı.bu siteler talebe göre şekil almıştır.alışveriş sitelerinin sayfaları adeta bir büyülü vitrin havasına büründürüldü. bu tür hileler ile toplum internette gördüğü çoğu şeyi talep etmek ister hale geldi.
alışveriş sitesi açmak isteyenlerin yapması gereken en önemli şey internet sayfasının adeta bir vitrine dönüştürülmesi gereklidir.bu taktik aynı zamanda tüketiciyi içine çeker.bu taktik adeta avını bekleyen bir aslan halini alır.insanlar o sayfadan büyülenerek o ürünü almaya çalışacaktır.
alşıveriş sitesi açmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ve mutlaka yapması gereken şey ise iyi bir domain adresi olmasıdır.bu adres kullanıcıyı içine çekmelidir.büyük markaların bulunduğu bir firma açılacak ise buna göre büyük bir yatırım yapmak gereklidir.
alışveriş sitesi açmak için o büyük markalarla anlaşmalar yapmak gereklidir.bu anlaşmalar hem tüketiciyi hem de üreticiyi memnun etmesi gereklidir.ayrıyaten aradaki komisyonla sizin de kar sağlamanız gereklidir aksi halde batarsınız.dışarıdan kolay görülen alışveriş sitesi kurma fikri aslında çok meşaketlidir.iyi bir yatırım gereklidir.ve elbette ticarette olması gereken cesaret.

0

alış-veriş sitesi açmak çok güzel ve çok yararlı birseydir.bunun için ama biraz vakit harcamak lazımdır.hayatinizin çoğu bölümünü bilgisayar telefon tabletin basında geçirmeniz lazım.alisveris sitesinde en önemlisi güvenilirliktir müşteriye o güvenilirliği sağlamak birhayli zor bir iştir çünkü günümüzde dolandırıcı çoktur o yüzden güvenirlik olması lazım.actigimiz site nasıl yayılır derseniz bunda sosyal medya cok önemlidir reklamlarla yayılmak kendi instagram facebook hesabinizi acmak ordanda koşturmak önemlidir.popularite çok önemlidir lütfen ona dikkat edin cabuk yayılmamış lazım çünkü piyasada bunlardan çok fazla sayıda mevcut bu yolda giden herkese allah yardım etsin kazancı bol olsun

0

alışveriş sitesi açmak kolay bir iş değildir, öncelikle açan kişilerin nasıl açtıkları hakkında bilgi toplaması ve araştırma yapması daha uygun olur, daha sonra topladığı bilgiler doğrultusunda bir yol izlemelidir, birazda kendi fikirlerinden yola çıkarak bir site oluşturabilir, burda hayal gücüde çok önemli tabiki

0

aslılnda alışveriş sitesi açmak göründüğü kadar kolay değildir ama kısaca bahsedecek olursam öncelikle satacağın ürünlerin resmi bulunsun ve bir internet mağazası sitesi kur (wix).tabi siteyi kurarken 2000 tl gibi bir para vermen gerekecek çünkü sunucu kiralıyorsun ve 3d secure güvenlikli kredi kartı ile ödeme yapılabilen bir site kurman içim minumum 1500 tl gerekiyor.sonraki adım vergi levhası olan bir büronun olması bence en zor kısım bu.onu da halledersen bir kargo firmasıyla anlaşırsın ve tüm herşey tamam olur.

0

sitenin adı ve içeriği çok önemlidir önce bunlara karar vermen ve kendi tarzını oluşturarak diğerlerinden farklı bir şeyler üretmek seni daha ilgi çekici yapacaktır

0

iyi bir programcı bulmak gerek siteyi güvenilir bir şekilde açtıktan sonra reklamın yapılması gerekiyor.

0

internetten yapılan alışveriş son zamanlarda giderek artmıştır ve kullanıcıların alışveriş yaptıkları platformda aradığı en önemli olaylardan bir tanesi kullanıcıların para iade garantisi ve ürün onayı alındıktan sonra askıda kalan paranın kullanıcın onay vermesi sonucu askıda kalmasına son verilerek taraflara geçişinin sağlanmalıdır.ürün alımı çok sık takip edilmeli güncel ve patlayabilecek fenomenleşecek ürünlerin önceden tespit edip fuarlarda veye gösterimlerde bu ürünlerin gerekirse imalatını gerekirse de ithalatını ve gerekli yerlere stoklanarak depolanması ve bu ürünlerin platformdaki kullanıcılara sunulması tabi ki bu ürünleri fiyat yönetimini iyiy yapmamız hususunda birbirimi uyarmamız gerekir sonuçta toplu alınmış bu ürünlerin bize parça başı maliyeti az olmakla birlikte ileride de indirim yapılmasını öngörerek fiyat yönetimi yapılmalıdır.ürün aralığını fazla bırakırsak daha çok kullanıcı kesimine hitap etmiş oluruz bu da bizim ilk başta maliyetimiz arttırmakla beraber ileride daha çok kullanıcının daha çok ürün tercih edilmesini sağlayabiliriz tabiki bunu yapabilmek adına e-internet üzerinde alışveriş online olarak ödemesi yapılması gerektiğinden kullanıcıları sıkmayan ve çok sık güncelleyerek bir platfor oluşturmakla yükümlüyüz ki bunu sağlayabilmek için site tasarımı ve yönetimi yapan bilişim elemanlarına sahip olmamız gerekir.

0

alış veriş sitesi 2 türlü açılır bunlar tek mekânılı birde çok mekânılı birde birden çok mekânlı olur tek mekânlı şöyle olur mesela şimdi sadece sizin mekanınız ürünlerini satarsiniz ama çok mekânlı ise çok mekânlı olduğunda başka mekanların ürünlerini satıp onlardan komisyonunu alırsın bu böylelikle bir sistemdir ve gitgide büyümüştür bana sorarsanız 2 yani çoklu dükkan daha iyi çünkü çünkü aradığım her şeyi bir sistede bulabiliyorum buda bize çok kolaylık sağlıyor ve böylece herkes ihtiyacını karşılıyor tek eksiği kapıda ödeme olsaydı daha iyidi

0

böyle bir yolculuğun çncelikli olarak başlangıçta oldukça zahmetli olduğunu ve elinizden geleni uzun bir süre boyunca ardınıza koymayacağınızı bilmenizgerekmektedir. başlangıç sürecinde ve kendinizi tanıtma insanların güvenini kazanma sürecinde bazı zorluklar ve problemler yşaamak oldukça doğaldır ama bu süreçlerde kesinlikle pes etmemiz gerekmektedir. bnu yanında alış verişmizi için seçmiş olduğumuz kriterler neler bunlarıgöz ününde bulundurmamaız gerkemektedir. msela hangi tür eşyalar satacağım. belki de evcil hayvan dükkanıın internet üzernie dökemk istiyorum veya beyazeşya satışı teknolojik aletler hazır yiyecekler süs eşyları bunların her birisi birer fikirdir. vveya belkide karma kategorilerden ooluşa bir site tasarlayıp her birini satmak bu kısma karar verdikten sonra ise sıra güzel bir görünüm hazırlmaay geliyor site için iyi bir tasarım her şeyden önce müşteriyi kendisine çeker site içersinde kaliteli göz yormayan ve profesyonel duran bir tasarım insanların güvenini kazanır. bunun için kendini araştırmalarınız soucunda bir tasarım hazırlayabilir veya bir tasarımcı ile anlıp size yapmaını isteyebilirsiniz. sonrasında bir domain falan almanız gerkeecek bunları halettikten sonra siteniz aslında kullanıma açılmış olacak fakat bundan sonra da size çok fazl iş düştüğünü unutmamanız gerekiyor bunu söylemeliyim ki. sitenizin reklamını yapmak da çok çok önemlidir özellikle de başlangıç sürecinde bunun için kendi sosyal medya hesaplarınızdan linkler paylaşmalı hatta bazı popüler sitelrin ana ekranlarına reklamlar vermelisniz. diğer mecralarda da anlaşma karşılığında reklam verme ihtimaliniz oldukça yüksektir. aynızamanda gelen müşteriyi de elnizden kaçırmamnız gerekmektedir. bu nedenle de iletişim ile ilgili gleen müşterilerin sıkıntı yaşamaması gerekmekte sordukları veya yaşadıkları sorunlar da onlara sabırla yardım eden bir site yöntemi karşılarında görmelreri onalrın size olanbağlılığını arttıracaktır. aynı zamanda da ürünlerin güncelenmesi ve stokların hazırlanması da oldukça önemllidir. bunların tamamaıını yaptıktan sonra artık işlem sürekli olarak sipariş almak yetiştirmek ve işleri büyütmeye bakmaktadır. kolaylıklar dilerim. umarım böyle hevesleri olan herkes bir gün istediği yere gelebilir. internet ortamında büyümek kolay değildir ama sevildiğiniz ve işinizi iyi yaptığınız sürece hiç bitr şey imkansız da değildir.

1

öncelikle merhaba. alışveriş sitesi açmanın internet üzerindeki alış veriş fikri üzerine amaçlanmış web (internet) sitelerini (sayfalarını) genel olarak e ticaret siteleri olarak tanımlandırılabilmekteyiz.
bu siteleri herkesin açabilmesi pek doğru olmaz. ama açmayı madem ki planladınız açmadadan önce yapmanız gerekenleri şöyle anlatayım. öncelikle bir amaç belirleyin yani anlatmaya çalıştığım şey şu bir site açacaksınız ve bu sitede genel olarak hangi ürünleri satmayı planlıyorsunuz ve rakiplerinizden daha çok kullanılmasını sağlama yöntemleriniz neler olabilir diye düşünmeye başlayın. ben bir örnek vererek gideyim. bir kitap satma sitesi açayım diyelim. öncelikle bu çalışmalara başlanılmadan önce rakiplerinizi iyi tanıyabilmelisiniz. bir tarama yapın ve x sitesi şu kadar satış yapabiliyor ve bu site şu yolları kullanarak kitlelere hitap edip insanları etkileyebilmektedirler. biz de mesela instagram facebook youtube gibi sosyal platformların yanı sıra sitenizi bir kaç kitap yazarı ile söyleşi yaparak sosyal medya mecralarından rahat bir şekilde yayınlayabilirsiniz. ikinci bir konuya geçecek olursak sitenizin iyi bir script adı altında toplanabilen internet sayfanızdaki dosyaların profesyonal kişilikler yani yazılımdan anlayan kişiler tarafından yaptırılmasında fayda var. aman nulled adı altındaki korsan içerikli tema ve scriptlerden uzak durun. scriptinizi kodladtıktan sonra başka bir açık bulma firması ile anlaşın onlar sizin sitenizdeki açıkları tespit edip kapatsınlar. mobil uygulamanız ve birkaç kampanya reklamları hazırlayın ve ürünleriniz diğer mecralardan ilk aylar 50 kuruş 1 tl gibi ufak rakamlar ile daha indirimli olsun ve müşterilerinizle iyi geçinecek, her sıkıntılarını gidermeye çalışabilecek bir teknik destek ekibi ile sitenize olumlu yorumlar gelmesini sağlayabilirsiniz. ürünlerinizi yollarken yanında ek dergi hediye gibi şeyler gönderin ki müşteriler sizin firmanızı iyi bir şekilde hatırlasın ve yorumlarını bu şekilde iletsin. en sonunda bir yıl geçtikten sonra sitenize toplu bir reklam ile bir yılda insanlara sunduğunuz destgek ve istatistikleri paylaşın. insanlar sitenize güvensin ve sürekli açık kalabilmesi için gereken destekle bulunabilmesinin sağlanmasını saplam adımlarla sağlayabilirsiniz. inşallah umduğunuz gibi yazabilmişimdir. umarım başarı elde edersiniz.

0

öncelikle site açmaktan çok site açıkları üzerinde biraz değil detaylı bir araştırma yapıp arşiv biriktirmeyi ve yavaş yavaş kuracağı siteyi geliştirmeye ve dikkat çekici bir şekilde sokmalıdır sosyal medyada aktif bir şekilde rol almalı ve insanları site linkine yönlendirme yapmalı google ' a kaydetmeli ve her gün yeni içerikler ile kopya olmayan fotoğraflar ile zenginleştirmelidir kendisini her zaman geliştirmeye oynamayı unutmamak gerekir.

0

alışveriş sitesi açmak isteyenler nasıl bir yol izlemeli bende bilmiyorum ama fikrimi söylesem tehlikeli bir fikir olduğunu sanmıyorum ve bana güvenebilceğiniz garantisini de vermiyorum çünkü bende tam emin değilim o yüzden bence şöyle bir yol izlemelesiniz
önce alışveriş sitesi açmak için bir nedenininiz olmalı ve açacağınız site için belirli bir stoğunuz olmalı çünkü açtığınızda alacak kişiler olmalı ve onlara satacağınız şeyi yollamanız lazım ayrıca bir kargo şirketiyle anlaşmanızda sizin yararınıza olur çünkü sonuçta yollıcaksınız ürünleri.
şimdi site açma işine gelelim site açmak için herhalde bir tane bilgisayar mühendisiyle konuşursanız o size yardımcı olabilir iyi günler dilerim yardımcı olduysam sevinirim kendi adıma.

0

wix isimli site var oradan tüm ayarları yapıp ödeme de ekleyeilirsiniz ancak elden satmak daha mantıklı çünkü artık devlet onlardan da vergi alıyor

0

internet abone olmalı bir hesap acmali insanlara reklam yapmalı oraya cekmeli

0

öncelikle böyle bir karar verildiyse sonrasında nasıl bir site açılacağı kararlaştırılmalı ve planlanmalı. bu konuda hiçbir şeyi gözden kaçırmamak adına adım adım gitmek önemli bence çünkü günümüzde çok fazla site var ve bu saatten sonra bir site açılacaksa bence bir şekilde fark yaratılması gerekiyor. tam olarak nereye yöneleceği ve ne tür ürünler satılacağı belirlenmeli ve ona göre güzel ve kaliteli özellikle de kullanımı kolay olan bir site yapılmalı. sonrasında tanıtım aşaması var tabii zamanla site iyice tanıtılmalı ve tabii insanlara güven vermeli. internet alışverişi konusunda güven önemli unsur. mesela ben neredeyse ayda bir internetten mutlaka bir şey alıyorum ama hep daha öncesinde alışveriş yaptığım güvenilir olduğunu bildiğim sitelerden yapıyorum. bence ücretsiz kargo olayı da önemli tabii. ücretsiz kargo seçeneği kimi sitede varken olmayan sitelerden ürün alındığında kargoya para ödemek gerçekten çok can sıkıcı.

0

ilk önce kafasında planlaması lazım nasıl bir alışveriş sitesi açıyım diye elektronikmi giyimmi ev eşyalarımı diye ve sonra site yasarımı yapılması lazım ürünlerin resmini çekip sitesine koyması lazım ve indirim reklam gibi çeşitli türde sitesinin reklamını vermeli sonra müşteri iletişimi yapması lazım.

0

hangi alana hitap edeceği ilk başta belirlenmelidir. uygun fiyatlı olarak başlanması pazarda yükselmesine sebep olabilir.

0

alışveriş sitesi açılırken önce hedef kitlenin ne olacağı belirlenmelidir. hangi yaş grubuna veya hangi tür giyime (tesettür/açık/genç/yaşlı vs.) ithaf edildiği de önemlidir. önerim; ilk başta uygun fiyatlı genç giyime yönelmeleridir. günümüzde gençlik alışverişlerini online

1

en kolay yöntem şu dur ki ilk kendi sitenizi yapip domain alip bu site işini kapatip başka bir alişveriş uygulamasini kendi siteniz e yönlendirerek onlara da sattiğiniz üründen bir komisyon ödeyerek bu işi kolay olarak halledebilirsiniz tabi profesyonel olarak biraz zaman alabilir bankalar ile anlaşma vs yapilmali diye biliyorum bu da sizi uzun bir sürecin beklediğinin kanitidir