0

ben günlük gazete okumuyorum aslında kahvaltıda gazete okumayı seviyorum internetten takip ediyorum

0

genelde günlük gazete okumam ama internetten haberlere ve dünyada yaşanan olayları takip ederim. haber gazeteleri genelde çok hoşuma gitmiyor çünkü genelde önemli konulara fazla deginilmez nerede insanların dikkatini çekecek bir şey varsa onları haber yaparlar

0

normalde gazete okuyan birisi değilim.. zaten artık teknoloji ilerledi için mesela haberleri internetten takip etmeyi tercih ediyorum ama eğer okuyacak bir gazete olsa sabah ve haber gazetesini okurdum.

0

eski zamanlarlarda okurduk şimdi günümüz teknoloji oldu ve internetten telefondan bir sağa kaydırıp gündemi takip ediyoruz nerde o eski zamanlar srtık herşey teknoloji oldu.

0

doğru haber veren gazeteleri okuduğum için sadece sözcü gazetesini okumayı tercih ediyorum.internetten de takip ettiğim haber sayfalarını inceliyorum.bu zamanda her gazete tarafsız haber vermiyor.

0

günlük aslında okuduğun belli başlı gazeteler vardır ama genel olarak internet sayfasından bakma ya daha özen gösteriyorum diyebilirim.

0

günlük okumak için bir gazte almam işin doğrusunu söylenecek olursa interne üzerinde okurum genelde spor sayfalarına daha özen gösteririm ancak gazetenin okuma zevki bence her sayfasını çevirip o gazete kokusunun hissedilmesi güzel bir duygudur olarak düşünmekteyim gazte alacak olursa da eger fanatik veya posta gazetesi alırım genelde alırsam