0

genelde hep aşk kitaplarına denk gelmişimdir :) martin eden diye bir kitap vsrdı yazarı jack london diye adam gemiciydi ksraya indiğinde bir adamın kavga ettiğini görür ve ayırmaya çalışır adam uzun boylu kalıplı sağlığı yerinde bu adamın ismi martin edendi gemici olan ve kavgayı ayırır adam yaralanir yarali adamı evine götürür ve güzelmi güzel sosyete bir eve götürür kapıyı açan yaralı adamın kadeşidir bu kız kardeşine ilk gördüğünde kanı ısınmaya başlar ve yaralı adam sayesinde tanışırar yaralı adamlan dost olurlar ve samimiyetliği artar evine felan gittiğinde hep o kızı görür ama içinde hep bir huysuzluk vardır bu bana bakmaz o zenginken bir çok koşullara iyilere sahipken bana bakmaz diye ama gel zaman git xaman kız ile sohpeti gelişir kitaplsrdan bahsederler bu adamın güzel kitaplsrı var gibisinden ve martinde bu hevese sarılarak kitap yazmaya başlar bir çok yayin evine yollar ama onaylanmaz ve adam yılmadan gayret göstetererek bir kaç daha yollar ve olmaz kız ise bundan vazgeç der sonra kıza açılır ben seni seviyorum der ama ailesi buna karar vermez istemezler ama sonunda bir ilişkiye girerler martik kitap yazmaktan vaz geçmez bu işi yaparım der ve yılmadan devam eder ve kız bunu bırakder martin bırakmaz ve ayrılırlar martin yazmaya devam eder ve kitabı bir basında onaylanır fakir olan martin kötü koşullarda kitap yazardı ve artık zengin biri olur sevgilisini görür ve konuşurlar sevgilisi birdaha olmayacağını söyledi ve martin eden tekrar gemisine atlayıp gider o adayı derkeder ve okyanus ortasından denize atlar nefesini tutar denizin derinliklerine doğru ilerler ciğerlerini hissetmez ve oracıkta can verir buda bir aşk hikayesi romanıydı.

0

en çok edebiyat, bilim ve tarih kitaplarını okurum. tür olarak da roman ve şiir kitaplarını okumayı seviyorum. polisiye gerilim ve bilim kurgu kitapları da çok güzrl oluyor. tarih kitaplarında tarihi belgelere dayanan kitaplar bilgi verici ve gerçekçi oluyor. bilim-kurgu kitaplarının da realist bir nitelik taşıması önemlidir.

1

genelde en sevdiğim kitap türü romandır .tabi yanı sıra hikaye vb türlerde okuyorum

0

daha çok tarih kitapları sürükleyici romanları tercih ederim. en son okuduğum kitap ise, osmanlı tarihi ve şu çılgın türkler kitabıdır. okumayı severim. vakit buldukçada okumaya gayret gösteririm. okumak gerektiğine inanam insanlardanım. ama maalesef ülkemizde okuma oranları dünya standartlarının çok altında seyretmektedir. bundan ötürü mutlaka çok okumalıyız. hem ayrıca yüce kitbamızı kuran'ı kerim'in ilk emir oku olmuştur. ama ülke olarak bunun zıddı bir bir yere doğru gidiyoruz. okumayı sevmiyoruz.

0

okumayı tercih ettiğim kitap türlerinden tarih alanında daha çok ilgimi çektiğini söyleyebilirim.

0

genelde tarih kitaplarına hvesim vardır en çok okudugum tarih kitaplarıdır