0

geçen sezon ortaya koydukları performansı ve aldıkları başarılı sonuçları bence bu sene şu ana kadar aratıyorlar.çok daha etkili olmalarını beklediğim bu sezon aldıkları sonuçlarla beni fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattılar.

0

golden state son zamanların göz dolduran ve son zamanlarının şampiyon olan basketbol takm’larından biridir. başarılı sezon geçirmektedir.

0

golden state son 2 yılın şampiyonu olan abd basketbol liği nba takımalrından en önde klubü şu anda takımda stopen curry gibi bir basketbol dehası adam var ve onu izlemek hakikaten çok zevkli bir şey ona göre imkansız atış diye bir şey yok neredena tarsa atsın atacagı olan inançlar yüksek orandadır çok maçlarda 3 sayı ve sayı rekoru kıran bir oyuncudur bunun yanında ise basketboll un en iyi si diye de tabir edilen oyuncularından olan kevin durant da bu takımda forma giymektedir üstün basketbol zekası ile bire birlerdeki etki oyunu ve orta mesafe şutlarının 1 numralı ismi oalrak görünmektedir bu yılda yine şampiyonlugu gögüsleyecek orlak düşünmekteyim

0

basketbolda golden state takımla baktığımız zaman aslında çok başarılı bir takım olduğunu söyleyebiliriz. çünkü çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını gerçekten nba basketbol liginde gerçekten de iyi bir yerlere gelebilecek takım olduğunu görebiliyoruz. özellikle kadro yapısına baktığımız zaman gerçekten benim en çok sevdiğim oyuncuların bulunduğu takım kadrosu olduğunu söylemek çok mümkün. geçen senelere baktığımız zaman aslında golden state in şampiyon olduğunu ve yüzüğü aldıklarını söylemek çok doğru olur. inşallah bu sene de büyük bir aksilik çıkmazsa yine destek takımı büyük bir ihtimalle yüzüğü alacağını tahmin ediyorum. gördüğümüz kadarıyla da gerçekten çok başarılı olduklarını söylemek çok doğru olur ve şu anda ligi'nde de 1 sırada yer alıyor nba basketbol ligi'nde golden state takımı.