0

ingiltere premier ligi'nde tottenham takımı oldukça son yıllarda başarılı olduğunu görüyorum. özellikle teknik adamları çok başarılı bir transfer sezonu geçirdiği için daha iyi yerlere geldiklerini söyleyebiliriz. tottenham takımı ingiltere premier ligi'nde çok başarılı ve genç kadroya sahip olduğunu söyleyebiliriz. bu sezon daha başarılı görüyorum tottenham takımını. fotoğraf takımı evindeki oynadığı maçlarda tarafların büyük yoğun ilgisi olduğunu ve kolay kolay evindeki maçları kaybetmediğini söyleyebilirim. bu yüzden ingiltere premier ligi'nde en başarılı takımlar arasında yer aldığını ve son yıllardaki başarısından dolayı dikkat çektiğini görüyoruz. eğer böyle başarılı devam ederse ingiltere premier ligi'nde oldukça ses getirebilecek bir kulüp olduğunu söyleyebiliriz tottenham takımı için. tottenham takımı devre arasında transfer döneminde eksik olan bölgeleri tamamlaması gerekiyor. özellikle defans hattını bir iki tane yıldız oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum. bazı maçlarda oyuncuların gerçekten performansının düşük olduğunu görüyorum savunma hattında. bu yüzden teknik adamın buralara dikkat edeceğini ve tekrardan yedek kulübesine kaliteli adamlar alacağını tahmin ediyorum. eğer bunlar da başarılı olursa teknik adam ikinci yarıda oldukça ses getirebilecek bir takım. tottenham takımı ingiltere premier ligi'ne çok önem veren takımlar arasında yer aldığını söyleyebiliriz. fakat en fazla önem verdiği yer tabii ki de avrupa kupaları olduğunu görüyoruz. çünkü her sene avrupa kupaları için mücadele ediyor ve oradaki heyecan daha farklı olduğunu hepimiz görüyoruz. bu yüzden ingiltere premier ligi'nde ve avrupa kupalarında mücadele edebilmek için kadrolarının bayağa geniş olması gerekiyor. benim en çok sevdiğim yani aslında tottenham takımının kolay kolay pes etmediğini gördüm. skor ne olursa olsun her şekilde mücadele ediyorlar ve kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. çünkü maç bitmeden hiçbir şekilde pes etmeyen takımlar benim her zaman dikkatimi çekmiştir. bunlardan biri de tottenham takımı olduğunu düşünüyorum ingiltere premier ligi'nde. inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelebilecek kadro kurarsa teknik adam tottenham takımında daha iyi yerlere getirebilir. inşallah ikinci yarıda tottenham takımında daha kaliteli kadrosu ile ve heyecanlı maçları ile karşımıza çıkacağını tahmin ediyorum. avrupa'da ve ingiltere premier ligi'nde oldukça başarı yakalamasını istediğin takımlarından biridir. taraftarın desteğini aldığı zaman tottenham takımı daha iyi oynuyor ve başarı elde edebilmek için mücadele ediyor.

0

ingiltere premier lig de tottenhamın son yıllarda ki yükselen form grafiğini tamamen mauricio pochettino'ya bağlıyorum ben. pochettino yönetiminde tamamen zirveye oynayan bir takım haline büründü tottenham. özellikle bale ve modricin gidişinden sonra tam anlamıyla bir yükseliş içerisine girdi tottenham. bu oyunculardan elde ettiği bonservis gelirlerini anca bu kadar iyi kullanabilirdi bir takım. genellikle ingiliz futbolculara önem veren bir yapısı olan tottenham potansiyeli olan ingiliz oyuncuları kadrosuna katıp 3-4 farklı ülkeden oyuncu ile kadrosunu harmanlayıp durdurulamaz bir takım haline geliyor. son dönemde dünya futboluna kazandırdığı ve kadrosunda artık gelecek vaad eden değil yıldız konumuna gelen oyunculara biraz göz atalım. orta sahasında bulunan dele alli'ye değinelim biraz. dele alli takıma geldiği ilk günden bu yana öylesine üzerine koyarak gitti ki güncel değer olarak dünyanın en pahalı orta sahası konumunda, onu transfer etmek isteyen bir takımın en az 300 milyon euro vermesi gerektiğini söyleyen başkanları bu konuda ne kadar ciddi tartışılabilir fakat hazırda bulunduğu pozisyonun en iyisi olan ve değeri mevkisinin en pahalısı olan dele ali henüz 21 yaşında olmasıyla da bu değerini her geçen gün katlayacağa benziyor. takımın bir diğer yıldız orta sahası ise cristian eriksen. cristian eriksen ajax da oynarken arsenalin sık sık gündemine gelse de o dönem o bölgeye mesut özili alan arsenal için eriksen defteri kapanmıştı ve eriksen londranın bir diğer ekibi olan tottenhama transfer olmuştur. tıpkı alli gibi oda şuanda kendi bulunduğu mevkinin ( 10 numara ) en pahalı oyuncuları arasındadır. güncel piyasa değeri 100 milyon euroya yakın olan eriksen danimarka futbolunun yetiştirdiği en önemli yetenek olabilir. takıma katkı sağlama noktasında en top noktada bulunan eriksen verdiği akıl dolu paslar ve inanılmaz derece etkili kullandığı duran toplarla tottenhamın değişilmesi konumunda. bir diğer ve bana göre en önemli yıldızı ise hiç kuşkusuz ki harry kane. sezon başında real madridin inanması güç olan 210 milyon euroluk teklifini reddeden tottenham, kane konusunda nasıl bir planlama yapar bilinmez ancak haryy kane kendi bulunduğu santrafor pozisyonunun en iyisi olduğuna kimsenin şüphesi yoktur. bulunduğu lig dünyanın en zor ligi olmasına rağmen 3 senedir +30 gol barajını aşan kane ile ilgili aslında söyleyecek çokta birşey yok. belki ilginç bir not olabilir tottenham kariyerinde ki ilk golünü ülkemiz takımlarından beşiktaş'a atmıştır. tıp kı zamanında rooneyin ilk şampiyonlar ligi golünü fenerbahçeye atması gibi. bu sene citynin üst üste puan kayıpları sonrası zirve ile arasında farkı da 8 e indiren tottenham 2. yarıda üstünde ki 2 takımla da evinde oynayacağını düşünürsek hala şampiyonluk şansı son derece yüksek. bu sene şampiyonlar liginde de barcelona inter ve psvnin olduğu gruptan 2. çıkan tottenham hiç kuşkusuz ki 5 yılda beklenenin çok üstünde bir performans sergiliyor ingiltere premier liginde.londra da favorimizsin #letsgospurss

0

tothanem ingiltere primer lig takımlarından bşr tanesidir. özellikle son zamanlarda yaptığı çıkışlar ve kazandığı zor maçlar nedeniyle gün geçtikçe form grafiği yükselmektedir. ayrıca tothanem ingiltere’nin köklü takımlarından biridir. öte yandan ingiltere takımlarından chealse bu sene iyi bir yıl geçirmemektedir. yine manchester united takımı sir alex ferguson tarafından sonra bir türlü istenilen başarıyı ve eski günleri yakalayamadı. o eski kırmızı şeytanlar artık sahada esmiyor. lakin bu sezon tothanem takımının lider olmasını isterim. değişiklik her zaman iyi olur.

0

son yıllarda yaptığı alt yapıya önem ve doğru transferler ile yükselişe geçtiler. kane delle ali gibi oyuncuları kazandılar ve premier ligde yükselişe geçtiler bunda chelsea nın ve city ile united in kötü olmasınında çok büyük etkisi olmuştur .