0

galatasaray takımı fenerbahçe derbisinden sonra büyük bir düşüşe geçti. bence bu kesinlikle takımın hak ettiği bir sonuç oldu.çünkü fenerbahçeli oyunculara davranışları hiç hoş değildi.zaten derbiden sonra fatih terim,hasan şaş ve başkan olmak üzere birçok kişi ceza yedi.bence galatasaray takımı bu sene en çok sakatlardan çekiyor diyebilirim. daha sonra ise cezalılar çok oluyor. bu yüzden galatasaray kolay kolay galibiyet elde edemiyor. lig'de şu an için 3.sıradalar.dahada düşecek'lerdiye düşünüyorum umarım dahada düşerler.

0

tabikide bence galatasarayın durumu çok iyi değil. bazı futbolcular takımdan gitti. ben şuan galatasaray'daki maç kadrosunun çoğunluğunu beğenmiyorum. bu benim fikrim.

0

takım geçen seneye göre forvet sıkıntısı çekiyor.şu an cezalı oyuncaları çok.birde buna sakat oyuncular eklendi.zaten deplasman fobisi de var.

0

galatasaray takımı şu anda oynadığı oyun pek fazla iç açıcı değil. ama yine de üst sıralarda almayı başarmış durumda. bu haftaki galibiyeti gerçekten çok kolay olmuştu. takımın içerisinde çok sakat futbolcular yalnız. onların eksiklikleri çok olduğunu görebiliyoruz bazı maçlarında. kendi taraftarı önünde oynadığı oyunu gerçekten çok beğeniyorum.yeni derken daha iyi bir de galatasaray taraftarın hep arkasında oluyor. şu anda avrupa'da oynadığı oyun pek fazla iyi değil aslında. büyük ihtimalle de gruptan çıkacak ama uefa avrupa ligi'ne gitme seni daha çok istiyorum. çünkü şu andaki kadrosuyla şampiyonlar ligi'nde bir üst tura çıkarsa direkt beğenirler gibime geliyor. uefa avrupa ligi'ndeki takımları kendi kuvvetin ne olduğunu görüyorum ve tur atmasını bekliyorum. inşallah büyük başarı ne kadar avrupa'da ve türkiye'ye bunlar getirmesinde katkıda bulunur.

0

forvet sorunu var takımda forvet transferi yapılması lazım

0

galatasaraylı değilim ama çok iyiyde oynamıyor, çok kötü de oynamıyor idare eder.