0

evet, cevaplardaki uzunluk arttıkça kazancın artıyor. deneyebilirsin istediğin soruda.

0

ben siteye ilk kayıt olduğum zaman öyle söylediler ben öyle öğrendim. kelime sayısı ne kadar fazla olursa kazanacağın kuruş sayısı o kadar fazla olur. ama bazı yazarlar 1200 den fazla cevap vererek 25 lira yapamamışlar ben 500 e yakın cevap yazarak ve hiç soru yazmayarak 25 liraya son iki lira kadar bir param kaldı. en iyi kazanma yöntemi altın sorulara uzun cevaplar yazmak çok iyi kazandırıyorlar. bir cevaba otuz kuruş kadar para alınabiliyor. bu tür yorum sorusu gibi sorularda da en az 5 soru cevaplayınca yirmi kuruş gibi bir para kazanabiliyoruz.

0

öyle duydum ben cok uzun yazacak seyler bulamıyorum yazmaya calıssam sacma seyler yazmıs olurum o yuzden gereksız sorulan sorulara sade net guzel cevaplar verıp ınsanlara yardımcı olabılmek benım tercihimdir tabi uzun yazınca da gelırde fazla oluyormus öyle duydum

0

evet. cevaplarda ne kadar uzun yazarsan o kadar cok kazaniyorsun. o yuzden ben daha cok sorulara cevap yazma derdindeyim. hal boyle olunca daha fazla grlir elde etme imkanim oldu. ysni birde soyle dusun. soruyu sor, sor nereye kadar yani. aklina birsey gelmiyor cogu zaman. ya da site icerisinde soeulmus sorulari tekrar sormaya baslarsin. tekrara dusmemye baslarsin yani. onun icin surekli yazilar okumak gerek, yeni bilgiler ogrenip yeni sorular turetmek gerek. ve sitr yonetimi de bu konuda cok fazla soru sorulmasini bir nebze olsun engellemek adina cevaplara guzel bir kazanc algoritmasi belirlemis sorumani ekibi. yani sorulara cok fazla yonelmeyelim diye cevaplari ne kadar uzatirsak ona gore daha fazla kazanc saglamamizi saglamislar. guzel birsey değil mi sizce de. sorumani yonetimine de trsekkurlerimi sunmak istiyotum aslinda boyle bir site kurduklari icin. ama keske biraz da basinda bulunsalar sitenin. aninda mudahele edilmiyor ya bazi kisilere. yok harf randomu atanlar filan oluyor. hos olmuyor acikcasi. disaridan biri soruya baksa, cevap veren 1 kisi ve verilen cevap da random. yani ne bicim site derdim ben acikcasi disaridan gorsem. o yuzden su son zamanlards biraz siteyi bosladilar. o konuda site yonetiminden sikayetciyim. :)

0

evet sorumani de ne kadar uzun yazarsan o kadar çok kazanıyorsun bunu deneyebilirsin şu anda da zaten iki kat kazanç etkinliği var ve ne kadar uzun yazarsan o kadar çok paran da artış olacaktır 2.kat kazanç etkinliği de paranı arttıracaktır.

0

yani bence sormumani de uzun cevap yazmak yerine yani kısa olmasın kendine özgün ve soru ile alakalı kadar yazılsa daha iyi çünkü bazı uzun cevaplar da yani cevabı uzatmak için birçok kelime uzatılıyor.

0

uzun yazmak isterken de verilen cevaplar saçma oluyor. aynı cümle içinde kelime tekrarlarıyla cevabı uzatmaya çalışırken de iş çığırından çıkıyor.

0

ne kadar uzatırsan o kadar kazanırsın ne kadar ekmek o kadar köfte gibi bişey oluyor yani bu yüzden elinden geldiğince yaz ama konudan sapmadan yaz saçma sağan cevaplar verme içeriğinde bilgi olsun bileyler katsın okuyana böyle yaparsan çok iyi kazanırsın ama zamanla tabiki hemen öyle olmuyor bu işler eöek ister kardeş

0

bende yenı basladımm evet öylemışşş herkeze basarılar

0

evet oyle sen ne kadar uzun cevaplar yazarsan sen ne kadar cok uzun cevaplar yazarsan ve mantikli olarak 2tada 10 krs kadar para kazanabilirsin bende her soruda 10 krs kazanabiliyorum bazen 1 kurus bazende 4 krs veriyor ve bende bunu degerlendiriyorum .

0

evet kardeşim. ne kadar uzun yazarsan o kadar çok kazanç sağlıyorsun. iki katı kazanç etkinliğine de denk gelseydin kazancını daha fazla katlardın. :)

0

aynen öyle.fakat uzun cevap yazacağım da saçma sapan şeyler yazayım deme ha.

0

evet ne kadar uzun yazılırsa o kadar çok kazandırıyor. ve şuanda da cevaplara iki katı kazanç etkinliği getirdiler. cevaplarını ne kadar uzun tutarsan ondan kazanacağın kazancın iki katı yansıtılıyor hemen..

0

evet sorulan sorulara ne kadar dogru ve mantıklı cevaplara yazarsanız vede bunlar olabildigince uzun olursa bakiyenizde o kadar artar.herkez sorulara uzun cevap versin ki baska sorularda oyalanamdan ordaki zaman size kazanc olarak yansisin.

0

yani cevap ne kadar uzun olursa kazançta o kadar çok artıyor. az yazarsan az artıyor.

1

evet kelime sayısı cevapdan elde edilen kazanca etki ediyor diye açıklama yapmıştı sorumani yönetimi. konuyla alakalı özgün ve uzun cevaplar ideal cevap örneği.

0

evet ne kadar uzunsa o kadar cok kazaniyorsun ama konuyla alakali olursa daha cok kazaniyorsun

0

evet ne kadar uzun yazarsan o kadar cok kazanirsin,kisa cevap veren birisiysen tavsiyem hep soru sor,ama bilgine veya yorum kabiliyetine guveniyorsan kesinlikle yorum daha iyi.

0

evet. cevap uzadıkça kazanç artıyor :)
daha uzun yorumlar, gelsin paralar.

0

sorulan soruya ne kadar uygun, uzun ve bilgilendirici yazarsan o kadar çok kazanırsın.