0

şahsen ben cidden para kazandım.hiçbir ödeme sorunu vs yaşamadım.kesinlikle güvenilir bir site.aslında buradan para kazanmak gerçekten çok güzel bir şey ancak hızlı ve mantıklı cümleler kurarak uzun cevaplar verirseniz cidden günde 25 30 tl yaparsınız aya vurduğunuz da 900 tl para eder. öğrenciler için gerçekten çok güzel bir para ama birazcık burada zaman harcamanız lazım ve elinizin çok hızlı olması lazım. eliniz hızlı olduktan sonra ve mantıklı cevaplar verdikten sonra her türlü burada para kazanabilirsiniz.

0

evet tabiki kazandım. cevap vererek daha fazla para kazanma şansım oldu hatta. gerçi pek müsait olup aktif olamadım bu sitede ama. aktif olunacağı zaman gerçekten çok güzel kazançlar elde edileceğinden eminim. ben bu kadar az aktif olmaya bu kadar para kazandıysam benden daha fazla aktif olup sitede kazanç kasan arkadaşlar daha fazla kazanmışlardır.

0

tabiki de site fazlası ile kişilere değer verip verdiği sorulara verdiği cevaplara para vermektedir ve kazancınızı geri iade etmektedir.siteden kolay para kazanmak için sürekli cevap vermeli ve sürekli soru sormalı aktif olman gerekmektedir. vereceğin cevaplara dikkat edip uzun cevaplar verip ardından altın sorulara ve sürekli uzun yazmaya bakacaksın ve sonunda kazancının arttığını göreceksin.bundan yana şüpheniz olmasın ki site ödemelerinizi veriyor ve fazlası ile size kazanç veriyor ve size kazandırıyor.

0

kazanmadım ama kazanmaya devam ediyorum yeniyim hızlı para kazanmak icin özgün ol ve biraz fazla aktif ol iyi paralar kazanabilirsin.

0

bu siteden para kazanılıyor fakat bu sitede hızlı para kazanmak diye bir şey yok ama düzenli planlı çalışılırsa belli bir miktar kazanılır mesela her gün 500 soru hazırlarsın 10 lira para kazanırsın ama sorular özgün olmak zorunda yoksa kabul edilmiyor yaklaşık 100 150 de cevap versen 6 lira kadar para kazanırsın yani günlük 16 lira zorlasan 20 lira kazanabilirsin ama tabi çok çalışarak ve özgün olarak günlük 20 lira de aylık 600 lira eder tabi bütün günün bilgisayar başında geçecek onuda düşün :)

0

gerçekten benimde cok merak ettiğim bi cevaptır uzun uzun yazmam sonucu bakalım kac kuruş eklenecektir o yüzden bu sefer sonuna kadar yazacağım sonucu da buraya yazacağım . meraklı bekleyişim sürüyor ama site hakkında konuşmam gerekirse cok faydali insanlar icin gerekli bi site böyle siteye emek veren herkese cok teşekkür ederim bu amaçlı siteler çoğaltılmalıdır ülkemizde son dönemlerde cok gereksiz ve amaçsız site bulunmaktadır insallah bu sitemiz örnek olur ve gerekli ilgiye ulaşır sonuna kadar destekliyorum ve bence bu site büyüyecektir her konu hakkında bilgi sahibi olmakta mutluluk verici ama bakıyorum da ilgi baya yüksek gerçekten çok iyi insallah daha da iyi olacaktır hepinize iyi akşamlar diliyorum yeni konularda konuşmak dileğiyle bende yakında konu açacağım suan açamıyorum yeni olduğum icin o konulara da cevaplarınıza bekliyorum hem de muhabbet sohbet oluyor bizlere keyif veriyor gereksiz şeylerle uğraşmıyoruz yararlı seyler icin gerekli

0

ben siteyi cok seviyorum basliyali 3 hafta oldu ve simdi 14 tl biriktirdim ve bunu kazanmak cok kolay olmadi 2 kat kazanc sayesinde bu parayi kazandim once ve bide uzun cevaplar yazarak daga fazla para kazandim ve fazla ugrassaydim 1 fun girmedim girseydim simdi 17 tl vardi simdi bugun 15 tl yapicam . siz be kadar uzun cevaplar yazarsan o kadar para kazanirsin.

0

ben bu siteden para kazandim... zaman zaman siteye giremedigim oldu... hatta bazen girmek istemeyip gunlerce girmedigim oldu siteye ama bu zamana kadar 300 lira civari bir kazanc sagladim ben bu zmaana kadar. ve 3.5 aydir bu sitedeyim... ilk kuruldugu zamandan beri diyeyim... ve hizli para kazanmak istiyorsak surekli sitede aktif olmali ilk once... mesela sitede 1 haftafir devam etmis ve dun oglen birmis bir etkinlik vardi. iki kati kazanc etkinligi... bu etkinlikte diyrlim bu crvap kutucugunu tamamen doldurup 40 kurus kazaniyorsam suan bu etkinlikte iken kazanc haneme 80 kurus olsrak yansiyor... birde soyld bir hesap yap kendine... crvap yazdigin zaman bir satir bir kurusa drnk geliyot. br kadsr uzun crvsp yzarsan, yani nr kadsr satir olursa bir crvapta o kadarkazanc elde ediyorsun

0

sorumani yeni başladım. ve herkes tavsiye ediyor. başlayalı 1 gün oldu yada olmadı. bende seviyorum yani aklımda kalan soruları soruyorum soru soranlara cevap veriyorum ve para kazanıyorum.

1

bu site üzerinden gerçekten ben de para kazandım. daha hızlı ve çok para kazanabilmek için sitede sürekli soru sormaktan çok daha uzun cevaplar vermeye yönelerek daha hızlı kazanabilirsiniz. bunun dışında bazı zamanlarda sitede 2 kat kazanç etkinliği oluyor ve vermiş olduğunuz cevaplardan 2 katı fazla kazanıyorsunuz.örneğin bir cevapta en fazla 35 kuruş kazanabilecek ken 70 kuruşa kadar çıkabiliyor kazancınız. ayrıca sorumani bazı dönemlerde yarışmalar yapıyor.bu yarışmalarda da aktifliğini fazla olarak sıralamaya girdiğinizde kendi kazancımız da ek olarak ekstra ödül kazançlarda elde edebiliyorsunuz.ben şu ana kadar 2 kat kazanç ve yarışmalar sayesinde bu siteden epeyce para kazandım.ama kesinlikle sabırlı olmak gerekiyor sürekli aktif olduğun sürece kuruş kuruş gördüğünüz kazançlar birikerek yüksek kazançlara kolayca dönüşebiliyor.kesinlikle hemen pes etmemeli ve sitenin yapacağı etkinlikleri ve sürprizlerini takip etmelisiniz.bir kere üye olup ben fazla kazanamıyorum deyip çıkarsanız eğer sitede olan bitenden asla haberiniz olamaz ve daha fazla para kazanabilecekken hiç haberiniz olmadığı bu şansınızı kaybetmiş olursunuz. özellikle yorum yapabileceğiniz sorulara uzun cevap vermeye çalışmanızı tavsiye ederim. bu sayede kazancınızı daha hızlı bir şekilde arttırmış olursunuz.

1

gercekten kazanan var mı bende merak ediyorum .bu site nereden para kazanığ bize vericek. reklam mı alıyor. yada nedir ? soru cevaplarl ne işlerine yarıcak.

1

ben daha para çekemedim hızlı para kazanmak içinde

0

evet bu siteden gerçekten para kazandım. hızlı para kazanmak sadece bütün sorulara yani bildiğiniz sorulara uzun ve pratik cevap vermekle olabilir onun dışında hızlı para kazanamazsınız. bu sitede haksız kazanç yok ancak o yüzden bu şekilde kazanabilirsiniz. ben daha geçen çarşamba paramı aldım ondan önce de birkaç kez aldım yani o yüzden güvenilir bir site.